x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi, la retragerea lui Stoicikov

Hagi, la retragerea lui Stoicikov

09 Apr 2004   •   00:00

Gheorghe Hagi se numara printre personalitatile invitate sa participe la meciul de retragere a fostului celebru jucator al echipei FC Barcelona, bulgarul Hristo Stoicikov. Partida demonstrativa va avea loc pe 29 mai, pe stadionul „Camp Nou".

INVITATI. In cadrul meciului de la Barcelona se vor intalni „Echipa de vis" din anii ’90 a clubului catalan si o selectionata mondiala, din care ar putea face parte fosti si actuali jucatori. Pe langa Hagi, vor onora ziua lui Stoicikov staruri precum argentinianul Diego Armando Maradona, brazilianul Romario, ucraineanul Andrei Sevcenko, italienii Paolo Maldini si Roberto Baggio, olandezii Marco van Basten, Ruud Gullit si Frank Rijkaard sau mexicanul Hugo Sanchez. Fostul international bulgar si-a exprimat speranta ca vor putea fi prezenti brazilianul Pele si francezul Platini.

ANTRENORI. Olandezul Johan Cruyff va pregati „echipa de vis" a Barcelonei, care in anii ’90 a obtinut patru titluri nationale consecutive si Cupa Campionilor Europeni. Selectionata mondiala va fi condusa de fostul selectioner german Franz Beckenbauer. De anul trecut, Hristo a revenit la FC Barcelona, in calitate de tehnician al echipei de tineret.

×
Subiecte în articol: sport