x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi: "Nu mai mă duc pe Ghencea. Văd meciul la televizor"

Hagi: "Nu mai mă duc pe Ghencea. Văd meciul la televizor"

07 Mai 2009   •   00:00

Gheorghe Hagi a menţionat că nu va fi prezent pe stadion la derbiul Steaua - Dinamo



"Steaua - Dinamo e întotdeauna derbiul fotbalului românesc pentru că istoria vorbeşte. Întotdeauna sunt meciuri echilibrate, chiar dacă în trecutul apropiat a fost şi un rezultat mai dur. Dar aşa a fost şi pe vremea mea, Dinamo ne-a bătut odată cu 3-0 în Ghencea. Oricum, va fi un meci interesant. Nu o să mă duc la Steaua - Dinamo. Eu am plecat acum un an şi jumătate de la Steaua. Nu mai mă duc pe Ghencea. Văd meciul la televizor. Eu am plecat atunci, poate nu s-a notat ziua când am plecat. Nu ştiu dacă o să revin acolo, vom vedea", a explicat Hagi.

Tehnicianul consideră că era normal să apară incidentul în care a fost implicat autocarul echipei Steaua, având în vedere scandalurile şi agresivitatea verbală din fotbalul românesc.
"Nu e normal ce s-a întâmplat cu autocarul, acel eveniment cu autocarul Stelei. Dar sunt lucruri care, dacă timp de zece ani nu lucrezi bine, e normal să apară. Pentru că după toată această agresivitate verbală care există la noi, această provocare, aceste războaie, scandaluri, trebuie să acceptăm şi această parte neagră a fotbalului, care însă trebuie eliminată. Dacă ne vom comporta altfel, dacă nu o să mai vorbim despre alţii şi vom vorbi doar despre noi, atunci nu o să mai fie polemici", a spus fostul antrenor al echipei Steaua.
Mediafax

×
Subiecte în articol: sport