x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi "s-a prostit"

Hagi "s-a prostit"

13 Apr 2004   •   00:00
Hagi "s-a prostit"

Galatasaray a pierdut al treilea meci consecutiv sub comanda lui Gheorghe Hagi, 0-1 la Ankaragucu. Presa turca l-a criticat aspru pe "Rege", cotidianul Sabah scriind ca antrenorul roman "s-a prostit de tot".

Hagi, desfiintat de presa turca

„Greu, prietene, greu!" Aceasta a fost concluzia cotidianului Fanatik, dupa ce echipa antrenata de Gheorghe Hagi a fost invinsa cu 1-0 si de Ankaragucu, in deplasare

Delia Gomoescu

Galatasaray a bifat sambata a treia infrangere la rand sub comanda lui Gheorghe Hagi, dupa ce a pierdut, 0-1, in deplasare, in fata lui Ankaragucu. Tehnicianul roman a contribuit astfel la rotunjirea unui record negativ al lui „Cim Bom Bom": cinci esecuri consecutive in prima liga turca, primele doua fiind lasate mostenire de Fatih Terim.

PROSTEALA. In fata evolutiei dezastruoase a Galatei, reactia presei turce a fost pe masura. „Un director tehnic nu se poate prosti mai mult decat atat. Hagi nu i-a scos din joc de fotbalistii slabi, ci pe cei care au avut o prestatie buna. Nici un copil de cinci ani nu ar face atatea schimbari gresite. Daca nu intelegi meciul, cum sa fii antrenorul unei echipe ca Galatasaray?", se intreaba cotidianul Sabah. La randul sau, Fanatik scrie: „Galata s-a intors cu mana goala si din deplasarea de la Ankara, dupa ce a evoluat de parca astepta sa se termine sezonul. Leii au jucat cu Hagi trei meciuri si a obtinut zero puncte. Stiti care este traducerea acestei situatii? Greu, prietene, greu!".

ROMANI. In partida de la Ankara, Hagi l-a utilizat pe Ovidiu Petre pana in minutul 79, in timp ce Florin Bratu nu a jucat deloc. Galata a evoluat in inferioritate numerica in ultimele 7 minute, dupa eliminarea lui Ayhan.


Si-a amenintat jucatorii

La finalul intalnirii, Hagi si-a certat jucatorii la vestiare. „Nu ati facut ce v-am cerut! Vreti sa ramaneti sau sa plecati? Luati o decizie si apoi anuntati-ma!", a spus tehnicianul roman. „Regele" nu a dorit insa sa spuna care vor fi fotbalistii la care va renunta la finalul sezonului. „Mai sunt cinci etape. Totul depinde de ei si de cat isi doresc sa ramana la Galatasaray", a adaugat Hagi, care si-a indemnat fiecare elev sa isi comenteze propria evolutie. „Fiecare jucator trebuie sa se gandeasca: «Eu ce pot spune despre acest meci?». E adevarat ca trebuie sa se schimbe multe lucruri, dar sunt foarte suparat pentru ca jucatorii nu m-au ascultat", a concluzionat antrenorul roman.


Besiktas, doar 2-2 cu Genclerbirligi

Etapa a 29-a nu a fost prea norocoasa nici pentru celalalt antrenor roman din Superliga turca. Mircea Lucescu si Besiktas au ratat ocazia de a se apropia la trei puncte de Fenerbahce, care pierduse vineri cu 1-0 in fata lui Rizespor. „Vulturii" au scos numai un egal, 2-2, pe „Inonu", cu Genclerbirligi, dupa ce oaspetii au condus cu 2-0. Daniel Pancu, integralist, a marcat primul gol al lui Besiktas, in minutul 45+3, din penalty, iar Ahmet Yldirim a adus egalarea in minutul 90. Celalalt jucator roman al lui Besiktas, Adrian Ilie, nu a evolut. In urma acestui semiesec, „vulturii" au cazut pe locul 3, fiind depasiti cu un punct de Trabzonspor, fiind in pericol sa piarda si locul 2, care i-ar califica in Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport Gheorghe Hagi