x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HAMBURG – UNIREA URZICENI 0-0 / "Încercăm surpriza cupelor europene"

HAMBURG – UNIREA URZICENI 0-0 / "Încercăm surpriza cupelor europene"

20 Sep 2008   •   00:00

Dan Petrescu spune că liderul la zi al campionatului german are prima şansă la calificare datorită experienţei superioare.



Dan Petrescu spune că liderul la zi al campionatului german are prima şansă la calificare datorită experienţei superioare.
"A fost un meci excelent, echipa mea şi-a creat numeroase ocazii de gol şi meritam să înscriem cel puţin o dată, dar imprecizia la ultima pasă ne-a costat. Încerc să mă abţin să comentez arbitrajul, dar consider că am avut cel puţin un penalty neacordat. Rezultatul ne ţine în cursa pentru calificare. Favorită este însă tot Hamburg, o echipă care are experienţă europeană cu mult superioară nouă", a spus Petrescu după meci, completat apoi de managerul general, Mihai Stoica:
"Am jucat excepţional, Dan Petrescu a gîndit foarte bine meciul şi jucătorii s-au autodepăşit. Sperăm că vom reuşi surpriza cupelor europene". În schimb, antrenorul lui Hamburg, Martin Jol, era mulţumit că echipa sa nu a primit gol: "Unirea ne-a făcut viaţa grea. Ştim că trebuie să marcăm în retur, iar dacă o vom face avem şanse bune de calificare. E un lucru pozitiv că nu am primit gol pe teren propriu".

×
Subiecte în articol: sport