x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL - Adversari periculoşi

HANDBAL - Adversari periculoşi

de Vlad Ionescu    |    12 Noi 2008   •   00:00
HANDBAL - Adversari periculoşi

În optimile de finală ale cupelor europene, echipele feminine româneşti vor întâlni formaţii de primă mărime din Ungaria şi din Germania. Tragerea la sorţi a cupelor europene, unde sunt angrenate echipele feminine româneşti, a avut loc ieri.



CUPA EHF
Rulmentul Braşov va juca împotriva echipei Feherep Alcoa FCK, fostă Cornexi, primul meci urmând să se dispute la 7-8 februarie, la Szekesfehervar, iar returul o săptămână mai târziu, în oraşul de sub Tâmpa. Antrenorul Herbert Muller a fost mulţumit de tragerea la sorţi, Feherep fiind adversarul pe care şi l-a dorit cel mai mult. "Am spus că o să picăm cu Feherep şi aşa a şi fost. Este foarte bine, pentru că stilul lor ne convine. Au o faţă nouă, pentru că le-au plecat trei jucătoare foarte bune, între care şi golgetera lor", a spus tehnicianul Rulmentului. În aceeaşi competiţie, HCM Baia Mare va întâlni, în primul meci pe teren propriu, pe HC Leipzig, liderul campionatului german. "Nu am încă informaţii despre adversar, dar în mod sigur vor veni şi acestea, pentru că avem destui prieteni în Germania. Nouă ne priesc cupele europene şi sper să mergem mai departe", a declarat antrenorul Ioan Băban. Acesta este îngrijorat însă de faptul că în lotul pe care îl are la dispoziţie rezervele nu se ridică la nivelul titularelor, din acest motiv echipei fiindu-i greu să reziste pe două fronturi, campionat şi Cupa EHF.

CUPA CUPELOR

Oţelul Galaţi va înfrunta tot o echipă din Ungaria, DVSC Aquaticum Debrecen, la care sunt legitimate româncele Daniela Crap şi Alina Marin. DVSC a jucat şi sezonul trecut împotriva unei echipe din ţara noastră, fiind eliminată de Rulmentul Braşov în optimile aceleiaşi competiţii. "Este un adversar periculos, a învins-o pe Gyor, care joacă în Liga Campionilor. Faţă de echipa pe care a întâlnit-o Rulmentul s-au schimbat multe. Am văzut câteva meciuri şi ştiu că e o echipă puternică", a declarat antrenorul Cornel Bădulescu. Primul meci are loc la Debrecen.  

×
Subiecte în articol: sport