x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL – CUPE EUROPENE / Misiune imposibilă

HANDBAL – CUPE EUROPENE / Misiune imposibilă

de Vlad Ionescu    |    22 Noi 2008   •   00:00
HANDBAL – CUPE EUROPENE / Misiune imposibilă

Steaua întâlneşte mâine, în deplasare, pe Cehovskie Medvedi (Rusia), în ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, fiind obligată să nu piardă pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.



După înfrângerea suferită săptămâna trecută, la Buzău, 28-29 cu Portland San Antonio (Spania), şansele băieţilor lui Bozo Rudici s-au re-dus considerabil. Deşi meciul de la Cehov pare mai mult o misiune imposibilă pentru stelişti, aceştia nu şi-au pierdut de tot speranţele. “Există o şansă, e drept foarte mică, să nu pierdem în Rusia. Oricum vom rămâne în Europa”, a spus  golgeterul Alin Şania. În clasamentul grupei, Cehovskie, Portland şi Steaua au câte 6 puncte, în timp ce Cimos Koper (Slovenia) este ultima, cu doar 2 puncte. Indiferent de rezultatul partidei din Rusia, Steaua nu mai poate pierde locul al treilea, care îi permite să continue în Cupa Cupelor. Meciul va începe la ora 13:00 şi va fi transmis de Sport.ro.

Alte patru echipe masculine româneşti vor încerca să se califice în primăvara europeană. În Cupa Cupelor, HCM Constanţa joacă astăzi în deplasare, cu ABC Braga (Portugalia), având de apărat un avantaj de trei goluri luat după succesul din tur (21-18). În Challenge Cup, Ştiinţa Bacău întâlneşte azi (ora 11:00), pe teren propriu, pe Gammadue Secchia (Italia), fiind ca şi calificată după victoria obţinută în deplasare cu 39-33. În aceeaşi competiţie, UCM Reşiţa va evolua pe terenul formaţiei HRK Karlovac (Croaţia), pe care a învins-o în tur cu 31-25. În fine, duminică (ora 11:00), CSU Suceava va primi vizita echipei Bologna United (Italia), care în primul joc s-a impus cu 30-26.

×
Subiecte în articol: sport