x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - La un pas de semifinale

Handbal - La un pas de semifinale

de Vlad Ionescu    |    24 Feb 2007   •   00:00
Handbal - La un pas de semifinale

HCM Constanta intalneste maine, acasa, pe RK Zagreb (Croatia), in prima mansa din sferturile de finala ale Cupei Cupelor.

Pentru elevii lui Lucian Rasnita se anunta un meci dificil, in fata unei echipe venita si ea din grupele Ligii Campionilor, la care evolueaza fostul dinamovist Rares Jurca. Constantenii sunt obligati sa castige la o diferenta cat mai clara, pentru a-si usura misiunea in perspectiva returului de saptamana viitoare. Partida va incepe la ora 11:00 si va fi transmisa de TV Sport. O misiune grea va avea si UCM Resita, in Challenge Cup, care va juca, tot maine, in Rusia, cu Kaustik Volgograd.

La feminin, Oltchim Rm. Valcea primeste, astazi (ora 17:00, TV Sport), vizita lui FC Nurnberg (Germania), fiind ca si calificata in sferturi, dupa ce a castigat prima mansa cu 29-27. In Cupa EHF, Rulmentul Brasov joaca tot astazi, in deplasare, cu Itxako Estella (Spania), avand de aparat avantajul luat in tur, cand s-a impus cu 21-14. In Challenge Cup, "U" Jolidon Cluj disputa, pe teren propriu, astazi (ora 15:00, TV Sport) si maine (ora 11:00), ambele meciuri cu Energo Lvov (Ucraina), iar HCM Roman intalneste, tot astazi (11:00), pe Karpati Ujgorod (Ucraina), pe care a invins-o in tur cu 28-20. Tomis Constanta este deja in sferturi, dupa ce a eliminat, saptamana trecuta, pe TV Uster (Elvetia).

×
Subiecte în articol: sport