x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal Masculin:Au spart gheaţa

Handbal Masculin:Au spart gheaţa

de Vlad Ionescu    |    14 Oct 2008   •   00:00
Handbal  Masculin:Au spart gheaţa

Băieţii de la Steaua au învins cu scorul de 28-26 formaţia slovenă Cimos Koper, obţinând prima victorie în Grupa E a Ligii Campionilor.



Băieţii de la Steaua au învins cu scorul de 28-26 formaţia slovenă Cimos Koper, obţinând prima victorie în Grupa E a Ligii Campionilor.
Cu un nou antrenor principal pe bancă, în persoana lui Nicolae Munteanu, Steaua a arătat în faţa vicecampioanei Sloveniei că poate depăşi criza care i-a marcat evoluţiile în ultima perioadă. Meciul de la Buzău nu a început însă prea bine pentru "roş-albaştri", care s-au văzut conduşi la pauză cu patru goluri, 12-16. A trebuit ca în repriza a doua pe teren să intre sârbul Bozo Rudici pentru ca jocul alor noştri să capete consistenţă, iar balanţa să se încline de partea lor. "Sunt mulţumit de această victorie, băieţii au luptat exemplar în repriza a doua şi am pus în valoare ce am avut noi mai bun", a declarat Nicolae Munteanu. În clasamentul grupei Steaua ocupă locul 3, cu 2 puncte, fiind precedată de Cehovski Medvedi (Rusia), cu 4 puncte, şi de Portland San Antonio (Spania), cu 2 puncte, dar cu un golaveraj superior, în timp ce Cimos Koper are 0 puncte. La 19 octombrie, Steaua va întâlni, tot la Buzău, pe Cehovski Medvedi.

×
Subiecte în articol: sport