x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL / Steaua, eliminată

HANDBAL / Steaua, eliminată

24 Noi 2008   •   00:00

În ultimul meci al grupei E a Ligii Campionilor, campioana României, Steaua MFA, a fost învinsă în Rusia de Chehovskie Medvedi, 21-28 (14-19), ratând calificarea în faza a doua a grupelor. Bucureştenii vor merge în optimile de finală ale Cupei Cupelor. 



Steaua a început dezastruos confruntarea de la Chekhov, reuşind să marcheze primul gol abia în minutul 15! Totuşi, românii au rămas oarecum în joc doar datorită paradelor senzaţionale ale portarului sârb Obrad Ivezici. În ultimul sfert de oră, ruşii au făcut diferenţa maximă, distanţându-se şi la nouă goluri, iar steliştii au capitulat în totalitate. În celălalt meci al grupei, sâmbătă, Portland San Antonio a învins pe Cimos Koper cu 31-29, asigurându-şi primul loc. Ruşii de la Chekhovskie au terminat pe locul 2, însoţindu-i pe spanioli în faza următoare a Ligii Campionilor.

HCM, În optimile CUPEI CUPELOR
În turul 3 al Cupei Cupelor, HCM Constanţa s-a impus şi în returul din Portugalia, cu ABC Braga, 28-24 (8-9), obţinând calificarea în optimi, acolo unde va fi prezentă şi Steaua. Naţionala feminină a câştigat ieri Trofeul Carpaţi, desfăşurat la Cluj, învingând în ultimul meci Germania, cu 32-30 (17-11). "Am arătat o cu totul altă faţă în comparaţie cu zilele trecute. Ne-am dorit foarte mult să plecăm cu acest moral de învingătoare la CE şi nu am dorit să dezamăgim acest public minunat, care a fost alături de noi şi în momente mai puţin bune din joc", a declarat portarul Luminiţa Huţupan.

Reşita şi Bacău, mai departe în Challenge
UCM Reşiţa s-a calificat în optimile de finală ale Challenge Cup, după ce a învins sâmbătă şi în returul disputat în Croaţia, 34-26 (16-13), cu HRK Karlovac. Handbaliştii antrenaţi de selecţionerul Aihan Omer câştigaseră şi prima manşă, pe teren propriu, cu scorul de 31-25. Gruparea din Reşiţa este a doua echipă masculină care se califică în această fază a competiţiei, după Ştiinţa Bacău, care a trecut în optimi după "dubla" cu italienii de la Gammadue Secchia, pe care i-a învins de două ori.

×
Subiecte în articol: sport