x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hanescu a fost eliminat de soare

Hanescu a fost eliminat de soare

29 Mai 2004   •   00:00

EDITIA a II-a

Dupa Andrei Pavel, si Victor Hanescu a fost eliminat in turul doi al turneului de tenis de la Roland Garros. Ieri, romanul s-a retras in setul decisiv al partidei cu olandezul Martin Verkerk, la scorul de 6-4, 3-6, 6-3, 0-6, 0-3. RIVAL INEDIT. Hanescu a avut un adversar neasteptat: soarele. Jucatorul roman a fost obligat sa abandoneze in setul 5 al intalnirii, manifestand o vadita stare de oboseala. Pana atunci, Victor reusise un meci bun. Dar in setul 4, serviciile romanului au devenit din ce in ce mai slabe. Lumea din tribune se privea nedumerita neintelegand ce se intampla. Cel mai mirat a fost insa chiar adversarul lui Hanescu, care a vazut victoria oferita pe tava dupa ce a fost pus in mare dificultate de roman.

SUPORTER CELEBRU. Eliminarea lui Hanescu vine dupa ce miercuri, Andrei Pavel nu a reusit sa treaca de ambitiosul Mihail Iujnii. Romanul a pierdut dupa 3 ore si 46 de minute de joc, cu scorul de 6-7,7-6,1-6,7-6, 6-2. La meci a asistat si Ilie Nastase, venit la Roland Garros cu toata familia, inclusiv cu micuta Elena in carucior. Ocupat pana peste cap cu pregatirile de nunta, Ilie nu a asistat la tot meciul lui Pavel si a plecat dupa 3 seturi, ingrijorat de faptul ca stia de la Andrei ca rusul era un adversar incomod. Invinsul a plecat vizibil suparat la vestiare, fara sa faca nici o declaratie.

ATMOSFERA. Roland Garros este in aceste zile Mecca tenisului mondial. Marele turneu de Grand Slem, a devenit victima succesului, afluenta publicului in aceste prime zile fiind naucitoare. Toate recordurile de spectatori au fost doborate si este imposibil sa gasesti un bilet chiar pe terenurile asa-zise anexe. Ca un amanut de culoare, chiar si holurile metroului de langa arena pariziana au fost tapisate cu zgura rosiatica.

×
Subiecte în articol: sport