x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hănescu in revenire de formă

Hănescu in revenire de formă

de Mihai Igirosanu    |    14 Sep 2007   •   00:00
Hănescu in revenire de formă
Sursa foto: Vlad Dumitrescu/

Victor Hănescu este surpriza plăcută a turneului găzduit de Arenele BNR. El l-a invins pe spaniolul Albert Montanes şi va juca pentru un loc in semifinale cu italianul Potito Starace.

BCR OPEN ROMĂNIA - Hane s-a calificat in sferturi

Victor Hănescu este surpriza plăcută a turneului găzduit de Arenele BNR. El l-a invins pe spaniolul Albert Montanes şi va juca pentru un loc in semifinale cu italianul Potito Starace.

Seria ghinioanelor care s-au ţinut lanţ de Hănescu pare să fi luat sfărşit pe zgura bucureşteană. Accidentările l-au coborăt tocmai pe locul 151 mondial, dar revirimentul s-a produs la momentul oportun. Deşi pornea cu şansa a doua in faţa lui Montanes, favoritul numărul 8, Victor nu i-a lăsat nici o şansă spaniolului, executăndu-l cu un sec 6-3, 6-2, in doar o oră şi 12 minute de joc.

REGRET. Visul de a avea un sfert de finală romănesc a fost spulberat de Potito Starace, care l-a invins cu 6-3, 6-3 pe Andrei Pavel. Pentru calificarea in turul secund, "Cneazul" a primit 15 puncte ATP şi cu un cec de 5.500 de euro. "Potito a jucat prea bine astăzi şi nu am avut ce-i face. E greu insă să joci pe zgură după ce vii de pe ciment. Imi pare rău pentru public. M-a incurajat tot timpul, dar nu am putut să-l răsplătesc cu o victorie. Mai am un an de tenis şi regret că nu am reuşit să căştig acest turneu", a spus Pavel.

Â

Surprize pentru cei mai mici jucători

Ieri-dimineaţă, pe terenurile 5 şi 6 de la Arenele BNR a fost ziua copiilor. Sub egida Kids Day Vodafone, peste o sută de mici jucători au avut ocazia de a-i cunoaşte şi de a face căteva schimburi de mingi cu americanul Hugo Armando, austriacul Oliver Marach sau cu slovacul Michal Mertinak, trei dintre jucătorii prezenţi la BCR Open. Alături de copii s-au mai aflat Gabriel Trifu şi Virginia Ruzici, fosta campioană de la Roland Garros, care a răspuns cu bucurie tuturor celor care i-au solicitat autografe şi au ţinut să se fotografieze cu ea. La final, toţi participanţii au fost premiaţi de către organizatori.

×
Subiecte în articol: sport