x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hiddink a început munca la Chelsea

Hiddink a început munca la Chelsea

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Feb 2009   •   00:00

Noul antrenor al echipei engleze de fotbal Chelsea Londra, olandezul Guus Hiddink, a condus primul antrenament al formaţiei sale, relatează AFP.



Hiddink, numit săptămâna trecută antrenor interimar, până la sfârşitul sezonului, în locul brazilianului Luiz Felipe Scolari, rămâne şi selecţionerul Rusiei. El a asistat sâmbătă la victoria echipei sale (3-1) pe terenul lui Watford, în optimile de finală ale Cupei Angliei. Căpitanul lui Chelsea, Frank Lampard, consideră că venirea lui Hiddink a început deja să-şi facă efectul. El a povestit că fotbaliştii lui Chelsea s-au străduit să-l impresioneze pe noul lor antrenor. "Cred că e mulţumit de starea de spirit pe care am arătat-o când am fost conduşi cu 1-0 de Watford, precum şi de fotbalul pe care l-am jucat pe un teren greu. Sunt sigur că e mulţumit să lucreze cu noi", a spus jucătorul, citat de Agerpres.

Chelsea, locul 4 în Premier League, la 7 puncte de liderul Manchester United, va juca sâmbătă în deplasare cu Aston Villa (locul 3, cu un avas de 2 puncte faţă de Chelsea) şi miercurea viitoare, pe teren propriu, cu Juventus Torino, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport