x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hizo a demisionat

Hizo a demisionat

de Ionut Paduraru    |    31 Oct 2009   •   00:00
Hizo a demisionat
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Eşecul din Cupa României în faţa echipei Internaţional Curtea de Argeş i-a fost fatal lui Viorel Hizo, care a demisionat ieri de la cârma giuleştenilor.



Supărat că fanii i-au cerut demisia şi patronul George Copos a criticat jocul echipei de la Mioveni, Hizo nu s-a mai prezentat la antrenamentul de ieri al Rapidului. Tehnicianul s-a limitat să-l anunţe pe Ion Taban, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării giuleştene, că demisionează din funcţia de antrenor principal. "Viorel Hizo nu s-a prezentat la şedinţa de pregătire şi intenţionează să demisioneze din funcţia de antrenor principal. Este supărat după înfrângerea cu Internaţional şi deranjat de criticile care au urmat. El a avut o discuţie cu Ion Taban, dar urmează să mai aibă o întâlnire şi luni. Oricum, el nu va sta pe bancă la meciul cu Oţelul Galaţi", a declarat un oficial giuleştean.

În lipsa lui Hizo, Nae Manea a preluat provizoriu conducerea tehnică a echipei, ajutat de Marian Rada, cei doi urmând a sta pe bancă la meciul de mâine cu Oţelul. Manea speră însă ca patronul George Copos să-l convingă pe Hizo să rămână la echipă. "Hizo nu a plecat, s-a dus doar să discute cu domnul Copos. Nu a spus nimic despre demisie, era supărat, normal, doar am fost eliminaţi de echipa a doua a lui Internaţional. Altcineva nu are cum să vină ca antrenor, tot Hizo va fi pe bancă. Dacă va pleca, eu nu voi fi antrenorul Rapidului.

Nu aş întoarce spatele echipei pentru un meci, dar nu preiau funcţia pe termen lung", a spus Manea. "Eu şi domnul Copos facem eforturi să-l întorcem pe Hizo, luni va avea loc discuţia finală", a spus şi Ion Taban.

Principalul candidat pentru a-i lua locul lui Hizo pare a fi Marius Şumudică, în present la Farul. "Îmi pare rău de domnul Hizo, asta e soarta antrenorilor. Rapidul nu se refuză, dar am contract cu Farul. Rapid are un lot foarte valoros şi poate lua titlul", a declarat Şumudică ieri. O altă variantă accesibilă lui Copos, Gigi Mulţescu, a căzut ieri după ce tehnicianul a semnat cu Ceahlăul.

×
Subiecte în articol: sport