x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hizo spune ca vrea sa plece

Hizo spune ca vrea sa plece

15 Mar 2004   •   00:00

Primul meci din retur pentru Ceahlaul a reprezentat o infrangere categorica, 5-1, pe terenul "lanternei", Petrolul Ploiesti.

A fost reversul medaliei, dupa ce in primul meci al campionatului, elevii lui Viorel Hizo trecusera cu 4-1 de "gazari". Nemtenii au suferit astfel a doua infrangere consecutiva la scor, dupa umilitorul 7-0 de la Dinamo, din ultima etapa a turului.

DEMISIE? "Voi avea o discutie cu domnul presedinte Stefan in privinta viitorului meu la echipa. Am o cariera in spate si nu vreau sa-mi bat joc de ea. Am avut doua echipe pe teren. Una de la mijloc in sus, care incerca sa faca ceva, si cealalta, in aparare, care n-a facut nimic. S-a vazut ca unii jucatori nu trag la aceeasi caruta", a declarat Viorel Hizo, care nu a contestat meritele echipei ploiestene. Cu toate acestea, "Dula ul" nu discutase pana ieri la pranz cu presedintele Stefan in legatura cu viitorul sau la Piatra Neamt.

RETROGRADARE. Ceahlaul a preluat "lanterna" Diviziei A de la Petrolul dupa ce, in primele 3 etape, detinea pozitia de lider. De partea cealalta, Petrolul a urcat pe locul 13 in clasament. "Trebuie sa ramanem modesti, am luat doar 3 puncte. Lupta pentru evitarea retrogradarii va fi grea", a spus Florin Marin.
( CATALIN FAINISI Ploiesti )

×
Subiecte în articol: sport