x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor Nitto ATP Finals

Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor Nitto ATP Finals

05 Noi 2021   •   17:36
Horia Tecău și Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor Nitto ATP Finals
Sursa foto: Hepta

Două noi echipe de dublu, Kevin Krawietz și Horia Tecău, respectiv Jamie Murray și Bruno Soares, s-au calificat pentru Nitto ATP Finals, în urma meciurilor disputate joi la Rolex Paris Masters, informează nittoatpfinals.com.

Nikola Mektic/Mate Pavic, Rajeev Ram/Joe Salisbury, Marcel Granollers/Horacio Zeballos, Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, Juan Sebastian Cabal/Robert Farah erau echipele deja confirmate pentru finala sezonului, care va avea loc în perioada 14-21 noiembrie, la Torino.

Krawietz și Tecău au experiență în campaniile de final de sezon, dar aceasta va fi prima lor apariție ca echipă. Krawietz a jucat în 2019 și 2020 alături de Andreas Mies, în timp ce Tecău a participat cu șase ocazii anterioare (2011-12, 2014-15, 2017 și 2019), cu un titlu la activ, în 2015, alături de Jean-Julien Rojer, când cei doi au terminat la sfârșitul anului pe locul 1 în clasamentul FedEx ATP de dublu pe echipe.

Echipa româno-germană a început să joace împreună în martie 2021, deoarece partenerul cu care Krawietz a câștigat două titluri la Roland Garros, Andreas Mies, a suferit o operație la genunchi în februarie. El s-a bucurat imediat de succes alături de Tecău, ajungând în finala turneului mondial de tenis ABN AMRO de la Rotterdam la debutul lor în echipă.

Krawietz și Tecău au avansat apoi în finala de la Barcelona Open Banc Sabadell, cucerind ulterior primul lor trofeu împreună la Noventi Open, de la Halle, și terminând pe locul al doilea la European Open Hamburg.

Raluca Olaru, alături de Nadia Kichenok, s-a calificat la rândul ei la Turneul Campioanelor, ce are loc la Guadalajara, însă doar din postura de rezerve.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Horia Tecău