x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Huliganul, identificat

Huliganul, identificat

23 Iul 2007   •   00:00
Huliganul, identificat
Sursa foto: Vlad Dumitrescu/

Deşi a scăpat in primă instanţă din măna forţelor de ordine, suporterul care a incercat să-l lovească pe portarul belgian, Bertrand Laquait, in timpul meciului amical cu Charleroi a fost identificat.

Deşi a scăpat in primă instanţă din măna forţelor de ordine, suporterul care a incercat să-l lovească pe portarul belgian, Bertrand Laquait, in timpul meciului amical cu Charleroi a fost identificat. "Fanul care a creat incidentul a fost identificat ulterior, in persoana lui Alex S.", se arată intr-un comunicat al Jandarmeriei, care precizează că acesta s-a ales cu un dosar penal şi cu o amendă contravenţională in valoare de 1.700 de lei. De asemenea, cei patru suporteri care au pătruns pe teren, incercănd să-l ajute pe agresor, au fost introduşi in baza de date a Jandarmeriei: "Răzvan R., Paul P., Valentin F. şi Bogdan S. au fost conduşi la Secţia 22 Poliţie, unde au fost amprentaţi şi fotografiaţi pentru inceperea urmăririi penale". Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, i-a avertizat pe suporterii turbulenţi: "La fiecare intrare in stadion sunt camere de luat vederi. De aceea, la meciul cu Charleroi, toţi suporterii care au fost implicaţi in incidente au fost identificaţi. Trebuie să inţeleagă odată pentru totdeauna că nu se mai pot comporta in acest mod".

Se dezic

Şefii galeriei steliste au emis un comunicat in care dezaprobă incidentele care au avut loc la meci: "Liderii Peluzei Nord se dezic de această faptă reprobabilă, regretă acest incident şi dezaprobă ceea ce s-a intămplat vineri seară pe Stadionul Steaua. Acuzăm acele persoane care fac asemenea gesturi şi solicităm tuturor steliştilor care vin in Peluza Nord să se comporte civilizat, iar celor care vin cu alte gănduri le cerem să nu mai intre pe stadion".

×
Subiecte în articol: sport