x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iancu: "Actele pentru Varga şi Bălan au fost făcute în ziua meciului"

Iancu: "Actele pentru Varga şi Bălan au fost făcute în ziua meciului"

15 Mar 2010   •   00:00

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a prezentat, luni, noi acte care să ateste că Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc la Rapid în meciul direct din etapa a 20-a.

"Documentele privind Rapid III apar la AMFB abia la 5 martie, în condiţiile în care carnetele au fost vizate pe data de 4. Au făcut şi o listă cu jucătorii echipei Rapid III, înregistrată tot pe 5 martie. Taxa pentru înscrierea dosarului a fost plătită tot pe 5 martie, deci pe 4 nu putea fi pornită legitimarea la AMFB! Acordul de transfer, cu semnătura domnului Taban, e datat tot 5 martie. Deci vizele nu puteau apărea pe carnete pe data de 4, toate astea sunt făcute în ziua meciului", a spus Iancu la emisiunea Fanatik Show, pe Digisport.

"Acordurile de transfer au fost înregistrate pe 1 februarie 2010, atât la Sportul, cât şi la Rapid. Convenţiile civile au fost încheiate la aceeaşi dată. Vreau să demonstrez reaua credinţă. Acordurile de transfer erau semnate din 1 februarie 2010 şi puteau fi înregistrate în legalitate, până pe 25 februarie. Au avut 3 săptămâni la dispoziţie să le înregistreze legal. Dacă au fost semnate la 1 februarie, de ce au fost înregistrate pe 5 martie?", a mai spus patronul grupării bănăţene.

×
Subiecte în articol: redactie