x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Il Calcio / Lucrurile sunt clare: Beckham rămâne la AC Milan

Il Calcio / Lucrurile sunt clare: Beckham rămâne la AC Milan

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Feb 2009   •   00:00
Il Calcio /  Lucrurile sunt clare: Beckham rămâne la AC Milan

AC Milan a ajuns la un acord cu mijlocaşul englez David Beckham pentru ca acesta să rămână la gruparea italiană, a anunţat "La Gazzetta dello Sport". Cotidianul italian spune că echipa patronată de Berlusconi continuă între timp negocierile cu clubul american Los Angeles Galaxy, club cu care se află sub contract vedeta engleză.



Gazzetta dello Sport a explicat că Beckham a acceptat o ofertă pentru un contract de circa 4,5 milioane de euro (5,7 milioane dolari) pe sezon, în timp ce gruparea din Milano ar putea oferi până la 5 milioane de euro (6,3 milioane dolari) americanilor de la Galaxy pentru cedarea jucătorului. Internaţionalul englez se află sub contract cu echipa americană pentru încă opt luni. Beckham a declarat miercuri că dorinţa lui este de a rămâne la clubul italian cu titlu definitiv: "Avocaţii mei nu vorbesc deocamdată cu responsabilii de la Galaxy, dar eu mi-am exprimat dorinţa de a rămâne la AC Milan, iar acest lucru depinde de un acord între cele două cluburi".

Cu toate acestea, Milan ar putea să aibă probleme cu FIFA din cauza negocierilor cu Beckaham. Problema o recunoaşte, voalat, inclusiv Adriano Galliani, administratorul delegat al grupării milaneze: "El este jucătorul lui Galaxy, ne gândim să punem în discuţie acest transfer. David s-a dovedit a fi un jucător indispensabil până în prezent şi sperăm ca la sfârşitul stagiunii să îl transferăm definitiv. Nu vrem să creăm o polemică acum, legată de comportamentul nostru faţă de Galaxy, pentru că am avut o relaţie corectă cu acest club. În plus, chiar dacă acordul nostru cu Galaxy expiră la 9 martie, nu putem discuta cu jucătorul pentru că el va mai avea încă opt luni de contract cu acest club". În condiţiile în care se va dovedi că Milan poartă negocieri cu Beckham, fără a se afla în ultimile şase luni contractuale, clubul italian riscă penalitaăţi drastice din partea forului internaţional, FIFA.

×
Subiecte în articol: sport