x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Il vrea pe Gino Iorgulescu!

Il vrea pe Gino Iorgulescu!

de Mihai Igirosanu    |    23 Aug 2005   •   00:00
Il vrea pe Gino Iorgulescu!

Infrangerea din Cotroceni, 0-1 cu FC National, pare sa-l fi adus si pe presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, in colimatorul patronului George Copos.

Daca dupa remiza din Giulesti, contra celor de la FC Arges, Copos a preferat sa faca mare tam-tam pe marginea demiterii antrenorului Razvan Lucescu, esecul din Parcul cu Platani are urmari total diferite in biroul lui Copos.

DISCUTIE. De aceasta data, boss-ul gruparii din Giulesti n-a mai acaparat paginile ziarelor, preferand sa actioneze in liniste. Duminica seara, patronul Rapidului l-a contactat telefonic pe Gino Iorgulescu, nimeni altul decat presedintele echipei pe terenul careia Rapidul pierduse sambata, FC National. Discutia dintre cei doi a fost destul de lunga, iar Copos i-a propus lui Iorgulescu sa devina presedinte in Giulesti. Actualul lider al "bancarilor" a evitat sa-i ofere un raspuns clar si, din cate se pare, a cerut cateva zile de gandire.

CONDITII. Surse apropiate presedintelui gruparii din Parcul cu Platani dezvaluie ca oferta lui George Copos este una foarte generoasa. Se pare ca patronul Rapidului i-ar fi oferit lui Iorgulescu, pe langa un salariu foarte mare, multe actiuni la societatea UFC Rapid. De partea cealalta, Iorgulescu a cerut mana libera si libertate totala de miscare. Totusi, presedintele Nationalului nu este foarte convins sa se desparta de gruparea care este, practic, creatia sa si pe care reuseste an de an, aproape miraculos, sa o mentina in topul campionatului intern. La inceputul acestui an, Iorgulescu a primit propunerea de a merge la Universitatea Craiova alaturi de mai multi fotbalisti ai Nationalului, insa a declinat oferta din Banie.

DE CE NU E DORIT "VAMA"
Relatiile dintre George Copos si actualul presedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, nu sunt dintre cele mai bune. Pe langa faptul ca este unul dintre apropiatii lui Mircea Lucescu si, logic, principalul sustinator al antrenorului Razvan Lucescu, cel poreclit "Vama" l-a ironizat de curand pe Copos. "Nu stiu cat voi mai ramane presedinte. Oricum, am dreptul la un preaviz de 30 de zile", declara Dinu Gheorghe in urma cu cateva zile. Din cate se pare, George Copos si Dinu Gheorghe nu si-au mai vorbit de la mijlocul saptamanii trecute.

×
Subiecte în articol: sport copos iorgulescu