x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Imagini în direct de pe pârtii, prin aplicaţia „Salvamont”

Imagini în direct de pe pârtii, prin aplicaţia „Salvamont”

18 Dec 2013   •   18:44
 Imagini în direct de pe pârtii, prin aplicaţia „Salvamont”

Utilizatorii aplicaţiei “Salvamont” powered by Vodafone primesc acum mai multe informaţii, pe smartphone: date actualizate zilnic despre 130 de pârtii , inclusiv grosimea stratului de zăpadă, hărţile muntilor, programul de funcţionare, mijloacele de transport disponibile pe pârtie, nocturna şi tunurile de zapadă artificială.

Mai mult, cu sprijinul Jurnalului National, pasionaţii de schi pot vedea, în direct, prin intermediul aplicatiei, imagini de pe pârtie. De asemenea, Administraţia Naţionala de Meteorologie (ANM) furnizează, în aplicaţie, informaţii în timp real despre starea vremii şi condiţiile atmosferice.

Pentru a putea alege din timp pârtiile de schi, clienţii pot activa funcţia de notificări zilnice automate, tip “push”, prin care primesc informaţii despre pârtiile preferate, în fiecare dimineaţă. Atât traficul de date realizat prin intermediul aplicaţiei, cât şi conţinutul, sunt gratuite pentru utilizatorii serviciilor Vodafone.

Aplicaţia este compatibilă cu smartphone-urile Android si iOS, va fi disponibilă în curând şi pentru terminalele Windows Phone.

Prin intermediul aplicatiei, echipele Salvamont pot localiza mai uşor turiştii care se aventurează pe traseele montane. De asemenea clienţii Vodafone pot apela, gratuit, numarul de telefon mobil 0Salvamont (0725.826.668).

Între funcţionalităţile care se vor adăuga, din 2014, marcarea pe mobil a traseelor montane, accesarea acestora şi offline.





 

 

×