x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport În continuarea meciului de la TAS

În continuarea meciului de la TAS

de Mihai Igirosanu    |    11 Apr 2009   •   00:00
În continuarea meciului de la TAS
Sursa foto: Alex Nica/Gazeta Sporturilor/Intact images

Partida din Ştefan cel Mare are o încărcătură deosebită, cele două adversare aflându-se în litigiu, la TAS, pentru cele trei puncte din meciul-tur, când moldovenii au contestat dreptul de joc al fostului stoper dinamovist Julio Cesar Correa.



Înaintea confruntării cu vasluienii, atmosfera în Ştefan cel Mare este destul de tensionată, jucătorii fiind acuzaţi că au petrecut exagerat înaintea înfrângerii de la Craiova, iar antrenorul Mircea Rednic a vrut să demisioneze joi. Preşedintele executiv, Cristian Borcea, a ţinut ieri să infirme totul: "N-am avut nici o dispută cu Rednic. Ştiu că poziţia noastră în clasament îi deranjează pe mulţi. Nu e noutate că unii încearcă să inventeze scandaluri, să creeze o stare de tensiune la Dinamo. Rednic este antrenorul nostru şi avem o misiune clară, de a câştiga campionatul. Am fost sunat după meciul cu Rapid că unii jucători se află într-un club din Bucureşti. M-am urcat în maşină, am ajuns la clubul respectiv şi i-am felicitat pentru evoluţia cu Rapid. Era ora 2:00.

Le-am oferit o şampanie, iar într-o jumătate de oră s-a terminat totul. Chiar le-am atras atenţia ca toată lumea să ajungă acasă, pentru că urmează un meci foarte important, la Craiova", a dezvăluit Borcea.

×
Subiecte în articol: sport