x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In sfărşit, la Inter!

In sfărşit, la Inter!

25 Iul 2007   •   00:00

După aproape o lună de tergiversări, Cristi Chivu şi-a aflat, in sfărşit, viitoarea echipă la care va evolua, aceasta fiind Internazionale Milano. Conform agenţiei Tgcom, transferul căpitanului reprezentativei Romăniei urma să se oficializeze aseară, "nerazzurii" urmănd să plătească Romei 15 milioane de euro.

Cristi Chivu

După aproape o lună de tergiversări, Cristi Chivu şi-a aflat, in sfărşit, viitoarea echipă la care va evolua, aceasta fiind Internazionale Milano. Conform agenţiei Tgcom, transferul căpitanului reprezentativei Romăniei urma să se oficializeze aseară, "nerazzurii" urmănd să plătească Romei 15 milioane de euro. Chivu va semna un contract pe 5 ani şi va avea un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon, dublu faţă de căt primeşte la Roma. "Roma va primi 15 milioane de euro, din care 10 cash, alocaţi de Moratti, in timp ce alte cinci au fost obţinute după ce jucătorul a acceptat să-şi reducă salariul cu un milion pe an. Contractul va fi cincinal", a notat tgcom.it. Tranzacţia a fost grăbită şi ca urmare a faptului că măine are loc prezentarea oficială a lui AS Roma. Se evită astfel ca la eveniment să nu apară evenimente nedorite, gen huiduieli la adresa lui Chivu, aşa cum s-a intămplat la ultimul amical sau la ultimele antrenamente ale romanilor.

Iniţial, Chivu işi negociase un salariu de 4,5 milioane de euro, dar, din cauza pretenţiilor exagerate ale impresarilor, fraţii Becali, afacerea a fost la un pas să nu se realizeze. Mai mult, perfectarea acestei mutări urma să se realizeze peste capul fraţilor, căpitanul tricolorilor acceptănd reducerea salariului. Chivu risca să rămănă pe banca de rezerve a Romei, pentru că nu a acceptat să-şi prelungească inţelegerea scadentă in vara viitoare.

×
Subiecte în articol: sport