x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport In Stefan cel Mare se pregateste atacul la casierie

In Stefan cel Mare se pregateste atacul la casierie

02 Iun 2004   •   00:00

Dinamo a castigat campionatul cu o etapa inainte de final, fiind foarte aproape de a repeta performata din 2000: eventul.

PAUL ANDONE, MARIAN STEFAN

Conducatorii din Stefan cel Mare vor baga adanc mana in buzunar daca echipa pregatita de Ioan Andone va cuceri duminica si Cupa Romaniei.

INGRIJORARE. Conform regulamentului de ordine interioara, fiecare jucator va incasa 25.000 de dolari in cazul castigarii eventului. Aceasta suma va creste daca echipa va reusi performante notabile in Liga Campionilor. Adica accederea in grupe, un vis ce pare greu de realizat. Astfel, "cainii" vor primi pentru castigarea titlului 10.000 de dolari, iar pentru cucerirea Cupei Romaniei, urmand sa fie recompensati cu inca 10.000 de dolari. Daca vor castiga cupa si campionatul, jucatorii si antrenorii vor mai primi un bonus de 5.000 de dolari. Oficialii dinamovisti au inceput deja sa caute solutii pentru achitarea acestor sume, care bat, in total, spre 500.000 de dolari. De asemenea, vor primi cateva milioane de lei si angajatii marunti ai clubului, care n-au participat efectiv la realizarea performantelor.

LIGA CAMPIONILOR. Sistemul de premiere nu se opreste aici. Conducerea a promis jucatorilor alte premieri daca vor reusi sa ajunga in grupele Ligii Campionilor, desi s-au gasit voci care sa afirme ca acest lucru nu este dorit cu adevarat. Astfel, daca Dinamo va trece de turul II preliminar, fotbalistii vor mai primi cate 5.000 de dolari, iar daca vor depasi si turul III preliminar, le vor mai intra in cont inca 10.000 de dolari. La aceste sume se va adauga o prima-record daca echipa va reusi performanta de a patrunde in grupele Ligii Campionilor.

Dinu: "Ciobotariu este aproape transferat"

Tratativele cu Liviu Ciobotariu au ajuns pe ultima suta, fundasul lui Antwerp fiind foarte aproape de a semna cu Dinamo. Administratorul delegat, Cornel Dinu, a confirmat ieri faptul ca "Ciobi" se afla cu un picior in "Stefan cel Mare": "Ciobotariu este unul dintre jucatorii pe care Dinamo ii considera utili. El face parte din perpetua familie dinamovista, la fel cum mai sunt si alti jucatori pe care dorim sa ne bazam in sezonul viitor. Ciobotariu este foarte aproape de a ajunge la Dinamo". Procuroru’ a facut trimitere la Stelea sau Tararache, doriti si ei de catre Ioan Andone pentru intremarea lotului dupa plecarile asteptate ale lui Danciulescu, Barcauan, Florentin Petre si Alexa. In alta ordine de idei, "ros-albii" s-au aflat luni seara pentru doua ceasuri la Restaurantul "White Horse", unde luat cina intr-un cadru intim, fara sotii sau prietene.

Ceahlaul - Dinamo, la Piatra Neamt

Comisia de Apel a LPF a ridicat, ieri, suspendarea terenului lui Ceahlaul pentru doua etape dictata de Comisia de Disciplina, urmand ca partida din ultima etapa cu Dinamo sa se dispute la Piatra Neamt. Comisia de Apel a mentinut amenda dictata de Comisia de Disciplina, de 50 milioane de lei, iar apelul facut de presedintele nemtenilor, Gheorghe Stefan, va fi judecat saptamana viitoare. De asemenea, Comisia de Apel a decis reducerea suspendarii lui Burdujan, de la 3 la o etapa, atacantul ispasind-o in partida din Giulesti.

Finala Cupei se joaca duminica

Dinamo va intalni Otelul in finala Cupei Romaniei, duminica, de la ora 19:00, pe stadionul din Cotroceni, asa cum fusese programat initial. Se facusera presiuni din partea prefecturii ca meciul sa fie mutat sambata, deoarece se suprapune cu data alegerilor pentru primarie. Surse din cadrul FRF afirma ca Televiziunea romana a decis ca partida sa se dispute duminica, deoarece sambata seara este programata emisiunea "Surprize, Surprize", ce are o audienta foarte mare.
×
Subiecte în articol: sport dinamo dolari