x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inca mai spera

Inca mai spera

31 Mai 2004   •   00:00

Aflati cu un picior in Divizia B, ploiestenii mai spera totusi in evitarea retrogradarii, fiind hotarati sa lupte pana in ultima clipa.

ADRIAN SIMION - Ploiesti

FURTUNA. Petrolul a avut un start furtunos, reusind dupa numai 5 minute de joc sa faca ca tabela sa arate 2-0. "Avem datoria ca atata timp cat mai avem sanse teoretice de a evita retrogradarea sa luptam", a spus la finalul meciului "secundul" Constantin Gache, in absenta lui Florin Marin. "Flocea" a absentat de pe banca tehinca la meciul de ieri, stand in carantina in cantonamentul echipei din cauza unei raceli ce nu i-a permis sa intre in contact cu jucatorii sai.

MIRACOL. "Timp de 70 de minute ne-am uitat la adversar. Am facut Timisoara de ras. Unii fotbalisti ar trebui, pentru campionatul viitor, sa aduca bani de acasa", a fost concluzia lui Basarab Panduru. Petrolul se poate salva de la retrogradare printr-un miracol, daca invinge joi la Alba-Iulia, iar Bacaul pierde la Galati si Ceahlaul nu castiga meciul cu Dinamo, care se disputa la Ceahlaul. La egalitate de puncte, dintre cele 3 echipe, Petrolul sta cel mai bine in meciurile directe.

×
Subiecte în articol: sport