x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Încă un memoriu respins în cazul Varga - Bălan

Încă un memoriu respins în cazul Varga - Bălan

18 Mar 2010   •   00:00

Comisia de Recurs a LPF a respins, joi, memoriul grupării FC Timişoara împotriva încheierii dictate de Comisia de Soluţionare a Litigiilor a LPF, prin care unul dintre capetele de cerere ale cazului "Varga-Bălan" a fost trimis la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

"S-a respins memoriul înaintat de FC Timişoara. Acesta este un pas spre dreptate pentru Rapid. Acum cazul va merge la FRF, la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor, aşa cum decis Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF", a spus preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, la finalul şedinţei Comisiei de Recurs a LPF.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a 20-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Până acum, două foruri din subordinea LPF, Comisia de Disciplină şi Comisia de Soluţionare a Litigiilor, şi-au declinat competenţa în acest caz, care urmează să fie analizat de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

×
Subiecte în articol: redactie