x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Incepe circul!

Incepe circul!

12 Mar 2004   •   00:00

Astazi se ridica cortina peste returul Diviziei A, "Poli" AEK Timisoara si Apulum Alba Iulia fiind primii actori care urca pe scena. La scurt timp, Rapid va reaparea in fata propriilor suporteri in confruntarea cu Oradea lui Titi Dumitriu.

Pe malul Begai va sosi Apulum, cea mai incomoda echipa in deplasare din tur. Timisoara lui Basarab Panduru nu isi poate permite un pas gresit, un alt rezultat decat victoria aruncandu-i pe banateni in vartejul luptei pentru evitarea retrogradarii.

DEBUT. Tot astazi, Rapidul negutatorului Ioan Becali se va intoarce pe gazonul din Giulesti, pentru a primi vizita lui Dumitru Dumitriu, ajuns antrenor la FC Oradea. Dupa campania de achizitii subreda a rapidistilor, din aceasta iarna, suprafata de joc a ajuns sa fie singurul motiv de mandrie al alb-visiniilor.

AMBITII. Cu o echipa in continua transformare, Dan Petrescu ar trebui sa se declare fericit daca echipa sa va obtine victoria, la ambitiile care il chinuie pe Dumitriu, care a stat candva si el pe banca tehnica a giulestenilor, nefiind exclus ca bihorenii, aflati in criza de puncte, sa dea marea bomba a primei etape.
( SORIN ANGHEL )

Se televizeaza!

Agentia de Drepturi Sportive, condusa de Adrian Sarbu, si-a achitat ieri jumatate din datoria pe care o avea fata de cluburile din Divizia A. ADS a expediat facturile de plata catre LPF pentru cei aproximativ 1.500.000 de dolari, bani care au fost repartizati imediat in conturile gruparilor din prima liga. Astfel, meciurile din Divizia A vor fi televizate conform programarii facute. Informatia a fost confirmata de catre presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto). El a precizat ca, in cazul in care nu se achita si a doua rata, pana pe 31 martie, meciurile Diviziei A nu se vor mai televiza dupa aceasta data. (Mihai Igirosanu)

"Jurnalul National" va premia jucatorul, antrenorul si arbitrul lunii

Urmand exemplul publicatiilor din strainatate, "Jurnalul National" initiaza din acest retur un interesant concurs pentru protagonistii Diviziei A. Pentru stimularea competitiei interne, cotidianul nostru va decerna premii speciale lunare celui mai bun fotbalist, celui mai bun antrenor si celui mai bun arbitru din fiecare luna. Distinctiile pentru jucatori si arbitri vor fi acordate pe baza notelor acordate de reporterii "Jurnalului National", care vor reflecta in cele patru pagini de sport, inclusiv zilele de luni, aspecte de la toate partidele din Divizia A. Criteriile pentru departajarea antrenorilor vor tine de prestatia echipelor pe care le pregatesc, precum si de spiritul lor de fair-play. De precizat ca actorii meciurilor considerate strategice nu vor fi luati in calcul la stabilirea ierarhiei lunare. De asemenea, la stabilirea topurilor, pot participa si cititorii, care vor putea vota pe Internet favoritii lor, conform optiunilor ce vor fi anuntate dupa etapa de catre "Jurnalul National". La inceputul fiecarei luni, cei trei laureati vor fi premiati in cadrul unei festivitati.

×
Subiecte în articol: sport