x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Incercare in infern

Incercare in infern

de Mihai Igirosanu    |    28 Iul 2007   •   00:00
Incercare in infern
Sursa foto: David Pasaris/

Infrănţi cu 1-2 la Galaţi, turcii vor să intoarcă rezultatul şi soarta calificării in Cupa UEFA astăzi, de la ora 19:30, pe Stadionul Huseyn Avni Aker, recunoscut drept una dintre cele mai ostile arene din Turcia.

Trabzonspor - Oţelul

Infrănţi cu 1-2 la Galaţi, turcii vor să intoarcă rezultatul şi soarta calificării in Cupa UEFA astăzi, de la ora 19:30, pe Stadionul Huseyn Avni Aker, recunoscut drept una dintre cele mai ostile arene din Turcia. De la Trabzonspor vor lipsi Ibrahima Yattara şi Cagdas Atan, care au primit cartonaşe roşii in meciul de la Galaţi. Vicepreşedintele clubului Trabzonspor, Aydin Pisiren, a spus pentru cotidianul Star: "Aici nu vor fi 43 de grade Celsius, ca in tur. Vrem să trecem de ultimul obstacol din calea noastră spre Cupa UEFA, eliminănd Oţelul".

Incredere

La plecarea spre Trabzon, antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a incercat să-şi mobilizeze elevii inaintea confuntării din această seară: "Mergem să jucăm fotbal. Nu vom fi atacaţi cu iatagane şi nici nu mergem să măncăm baclavale. Avem şansele noastre de calificare şi vom incerca să ni le fructificăm in urma unui joc de atac".

×
Subiecte în articol: sport