x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Sep 2007   •   00:00

PANDURII - BUZĂU - Meciul a durat doar o repriză

"Sunt mulţumit de cum au inţeles jucătorii mei să intre pe teren la acest meci. Scorul putea fi chiar mai mare, dar jucătorii mei au fost mai relaxaţi după pauză, iar la 3-0 este un lucru destul de normal", a spus Eugen Neagoe, antrenorul Pandurilor. "Meciul s-a terminat mai repede decăt mă aşteptam. Trebuie să fim pregătiţi şi pentru infrăngeri şi să invăţăm din ele", a replicat Ştefan Stoica, antrenorul Gloriei.

US OPEN - Pavel a rămas la turul doi

Tenismanul Andrei Pavel a fost eliminat vineri seară, in turul doi al turneului US Open, după ce a pierdut partida cu croatul Ivan Ljubicici, cu scorul de 3-6, 4-6, 6-7 (6). Pentru prezenţa in turul doi al tabloului de simplu, Pavel a primit un cec de 27.500 de dolari şi 35 de puncte ATP. Pavel era calificat in turul doi şi la dublu alături de neamţul Waske, dar a părăsit competiţia pe motiv de abandon.

ECHIPA NAŢIONALĂ - Contra pierde meciul cu Belarus

"A apărut o reacţie la accidentarea mai veche, o recidivă. Normal, eu am incercat să revin căt mai repede, am forţat piciorul. Asta e, viaţa merge mai departe. Din cauza

recidivei o să mai stau incă trei săptămăni. Mi-aş fi dorit foarte mult să ajut Romănia in meciul cu Belarus, dar nu cred că naţionala se bazează doar pe mine. O să imi găsească un inlocuitor. Eu sunt sigur că băieţii vor căştiga cu bieloruşii şi poate imi vor dedica victoria chiar mie", a declarat Cosmin Contra.

Rapid - "U" Craiova - Victorie in stil brazilian

Rapidiştii s-au temut de partida cu Universitatea Craiova, o echipă care a pus mereu probleme in Giuleşti.

A fost şi primul meci al lui Ovidiu Stăngă la revenirea pe banca tehnică a grupării din Bănie. Bucureştenii au dominat, Craiova a răspuns calm, pe contraatac, asta pănă la infantilitatea lui Dănănae, care, cu un "galben la activ", a comis un henţ şi a fost eliminat. A răspuns brazilianul Cesinha (’80), care a inscris pentru 1-0 şi pentru trei puncte, ducănd Rapidul pe primul loc.

CANOTAJ - Medalie de bronz la CM de la München

Echipajul feminin de dublu rame fără cărmaci al Romăniei, format din Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, a cucerit medalia de bronz la CM de canotaj de la München. In urma acestui rezultat, Andrunache şi Susanu au obţinut şi calificarea la JO 2008, ca şi echipajul de dublu văsle feminin, format din Ioana Papuc şi Simona Muşat, sosit al patrulea in finala de ieri.

Dinamo - Bistriţa - Pleacă Rednic, dorit Bergodi?

Campioana s-a umplut din nou de penibil. După eşecul cu FC Vaslui şi "remiza" norocoasă cu Dacia Mioveni, "căinii" au rămas in inferioritate incă din minutul 3, Pulhac fiind eliminat corect de "centralul" Sorin Corpodean. A venit şi răndul lui Lobonţ să gafeze, iar sărbul Hadzibulic nu l-a iertat: 0-1, şi puţinii fani din tribune se resemnaseră. A urmat o dominare haotică a roş-albilor, contrată insă de bistriţeni. Posibil ca, in urma acestui eşec, Mircea Rednic să fie demis.

Â

×
Subiecte în articol: sport