x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Oct 2006   •   00:00

HANDBAL - HCM, surclasata de Kiel

In cel de-al treilea meci din Liga Campionilor, HCM Constanta a pierdut aseara, acasa in fata germanilor de la THW Kiel, scor 28-37. In turul doi al Cupei Cupelor la feminin, Oltchim Rm. Valcea a depasit clar, 47-11, echipa belgiana DHL Antwerpen, iar in aceeasi faza a Cupei Challenge, Jolidon Cluj a invins cu 37-26 pe bosniacele de la ZRK Hadzici.

TURCIA - Besiktas, prime record pentru UEFA

Adversari ai lui Dinamo in grupa B a Cupei UEFA, jucatorii echipei Besiktas Istanbul vor fi recompensati cu cate 30.000 de euro, daca vor trece de faza grupelor. Conform cotidianului Milliyet, elevii contestatului Jean Tigana au doar prima de obiectiv, nu prime pentru fiecare meci. Pentru calificarea in grupele Cupei UEFA, fotbalistii gruparii turce au primit cate 10.000 de dolari. Besiktas va intalni Dinamo la data de 2 noiembrie, la Bucuresti.

RAPID - Se vand bilete pentru PSG

Giulestenii au pus in vanzare, incepand de ieri, biletele pentru meciul cu PSG, din grupa G a Cupei UEFA, programat joi, 19 octombrie, de la ora 21:00. Cele mai ieftine bilete, cele de 10 RON, sunt disponibile la peluza a II-a, in conditiile in care cealalta peluza este inchisa pentru consolidare, la fel ca tribuna intai a Stadionului Giulesti. Un bilet la tribuna a doua va costa 20 RON, unul la tribuna "0" 100 RON, iar cele de la tribuna oficiala 150 RON.

STRANIERI - Un roman face furori in Irlanda

Jucatorul roman Andrei Georgescu, fost junior la Dinamo, a marcat doua goluri pentru Bray Wanderers in partida castigata vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata campioanei Cork City. Georgescu a marcat in minutele 52 si 54. Dupa 26 de etape, Bray ocupa locul 10, penultimul in clasament, cu 14 puncte. E al cincilea gol pentru Andrei in acest sezon.

×
Subiecte în articol: sport