x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Sep 2007   •   00:00
FARUL. Echipa constănţeană a disputat un meci amical cu formaţia bulgară Cerno More Varna, pe care l-a căştigat cu scorul de 2-1. Farul a fost condusă cu 1-0, reuşind să intoarcă rezultatul prin golurile marcate de Guriţă şi Băncilă. Antrenorul Constantin Gache l-a testat cu această ocazie pe portughezul Muhamed Lamine Jabula Santo "Mala", aflat in probe, pe care intenţionează să-l păstreze in lot.


RUGBY.
Noua Zeelandă a invins cu 74-16 Italia, in primul meci din grupa C a Cupei Mondiale, din care face parte şi Romănia. Autor a trei eseuri, Doug Howlett (foto) a egalat performanţa compatriotului său Chris Cullen, care era pănă la acest meci cel mai bun marcator de eseuri in istoria naţionalei "All Blacks", cu 46 de reuşite in meciurile internaţionale. In grupa B, Australia a realizat cel mai mare scor de pănă acum, 91-3 cu Japonia. Deţinătoarea titlului, Anglia, a invins SUA cu 28-10, intr-un joc din grupa A.


MITING. Suporterul care a agresat trei fotoreporteri, la mitingul de protest impotriva proiectului de lege privind prevenirea şi combaterea violenţei, iniţiat de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost identificat de Jandarmerie pe baza imaginilor surprinse de cameramani. Acesta se numeşte Laurenţiu Stemat şi a fost amendat cu 500 de lei pentru consum de băuturi alcoolice. El a imbrăncit şi injurat doi fotoreporteri, iar pe al treilea l-a lovit cu pumnul in faţă.


BOX.
Pugiliştii romăni au terminat invingători la trei categorii de greutate, la cea de-a 36-a ediţie a turneului internaţional Centura de aur, care a avut loc la Constanţa. Ionuţ Gheorghe (foto), la 64 kg, şi Răzvan Cojanu, la +91 kg, au căştigat prin neprezentarea adversarilor in finală, in timp ce Elvis Sulaiman (69 kg) l-a invins in ultimul act pe rusul Maxim Koptiakov, care a abandonat in runda a doua. Iuliu Poczo (51 kg), Vasile Sandu (57 kg) şi Traian Lupu (60 kg) au cucerit medalii de argint.


RAPID. Formaţia antrenată de Cristiano Bergodi a invins cu scorul de 2-1 echipa elenă Panionios Atena, intr-un meci amical disputat pe Stadionul Giuleşti. Golurile Rapidului au fost marcate după pauză, de Cesinha şi Boya. "Nu a fost nimic extraordinar, doar un meci amical. Avem două zile libere, iar apoi incepem să pregătim meciul cu Steaua", a declarat Bergodi.


TENIS. De astăzi şi pănă duminică, Arenele BNR din Bucureşti găzduiesc a 12-a ediţie a turneului BCR Open Romania, care este dotat cu premii de 353.450 de euro. Beneficiari ai căte unui wild card, Andrei Pavel şi Victor Hănescu se află pe aceeaşi parte a tabloului şi vor juca in primul tur impotriva lui Oscar Hernandez (Spania), respectiv Florian Mayer (Germania). Căştigătorul turneului va primi 55.820 de euro şi 175 de puncte ATP.

×
Subiecte în articol: sport