x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Oct 2006   •   00:00
POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa este nemultumit de numarul mare de jucatori pe care nu se va putea baza la Pitesti, in partida cu FC Arges: "Sincer, nu stiu pe cine voi folosi duminica. Cred ca o sa dau cu banul. Onut si Radu Ciobanu sunt suspendati, iar Miclea, Bernard si Ciubancan sunt accidentati. In plus, Gavatorta mi-a spus ca are probleme familiale si ca se lasa de fotbal. Am stat de vorba cu el si... degeaba".

FARUL. Atacantul congolez Armel Disney a obtinut in cele din urma viza de intrare in tara, dupa ce marti a fost oprit de vamesi la Aeroportul Otopeni si returnat la Paris. Disney s-a alaturat aseara coechipierilor sai, aflati la Bucuresti pentru meciul cu Dinamo.

FC NATIONAL. Gruparea din Cotroceni i-a legitimat ieri pe Martins Altamir Heitor si Binaware Williams Ajuwa, care au semnat contracte valabile pana la finalul sezonului. Heitor este un fundas brazilian de 26 de ani care a jucat ultima oara la Guaranim. Ajuwa este un mijlocas nigerian de 24 de ani care in sezonul trecut a evoluat la campioana Malaysiei, Pahang.

×
Subiecte în articol: sport