x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Sep 2007   •   00:00
FARUL. Mijlocaşul Ben Teekloh a fost externat ieri din Spitalul Floreasca şi işi va putea relua pregătirile pănă la inceputul returului Ligii 1. Fotbalistul liberian a fost victima unui accident petrecut in ziua de 16 august, cănd o butelie a explodat in apartamentul său aflat intr-un bloc din Constanţa. El a suferit mai multe arsuri la membre, fiind transportat la Spitalul Judeţean, iar apoi la Bucureşti.


BASCHET. O pereche de ghete aparţinănd jucătorului chinez Yao Ming, care evoluează in NBA, la Houston Rockets, a fost văndută la o licitaţie organizată la Beijing pentru o sumă de zece ori mai mare decăt cea oferită pentru un tricou al lui Michael Jordan. Ghetele lui Ming au fost cumpărate cu 345.000 de euro, iar tricoul lui Jordan, cu 36.450 de euro. Banii strănşi vor fi folosiţi pentru educaţia copiilor săraci din China.


PORTUGALIA. Luiz Felipe Scolari (foto), selecţionerul Portugaliei, şi-a cerut scuze pentru faptul că l-a lovit cu pumnul pe fotbalistul sărb Ivica Dragutinovic, in timpul meciului dintre cele două ţări, disputat la Lisabona şi incheiat nedecis, 1-1. "A fost un moment de rătăcire. Am vrut să-mi protejez un jucător, dar am avut un gest care nu ar fi trebuit să se producă", a declarat brazilianul. UEFA a deschis o anchetă.


U CLUJ. Fostul căpitan al Universităţii Cluj, Zsolt Szilagyi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, la clinica din Bologna, unde i s-a refăcut cartilajul şi i s-a tensionat tendonul rotulian. Szilagyi s-a accidentat in noiembrie 2005, intr-un meci din liga a doua, cu Liberty Salonta.

×
Subiecte în articol: sport