x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Sep 2007   •   00:00

LUPTE. Sportivul Eusebiu Diaconu s-a calificat ieri la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, după ce s-a clasat intre primii cinci luptători la greco-romane, categoria 60 de kilograme, in cadrul Campionatelor Mondiale de lupte de la Baku (Azerbaidjan).

BASCHET. Reprezentativa Rusiei a intrat in posesia titlului european la baschet masculin, după ce a trecut in finala de la Madrid de reprezentativa Spaniei cu scorul de 60-59, ibericii pierzănd cea de-a şasea finală europeană, după ce anul trecut cuceriseră titlul mondial. Rusul Andrei Kirilenko a fost declarat MVP-ul meciului. In partida pentru medalia de bronz, Lituania a invins Grecia cu scorul de 78-69. Primele trei clasate s-au calificat la Olimpiada de la Beijing.

FOTBAL. Clubul Trabzonspor a fost amendat de UEFA cu 15.000 de franci elveţieni ca urmare a incidentelor de la meciul de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, disputat pe 28 iulie in manşa secundă a finalei Cupei UEFA - Intertoto. Comisia de Disciplină a forului european a sancţionat clubul turc din cauza suporterilor care au aruncat pe teren cu diferite obiecte.

×
Subiecte în articol: sport