x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Sep 2007   •   00:00

Â

ECHIPA NAŢIONALĂ. Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că ar dori ca meciul Romănia - Albania, care va avea loc la 21 noiembrie, in preliminariile Campionatului European, să se dispute pe Stadionul "Constantin Rădulescu". "Dacă federaţia şi Victor Piţurcă vor dori să vină la Cluj, ii vom primi cu braţele deschise. Le punem totul la dispoziţie, iar publicul ar susţine naţionala. Ar fi un eveniment pentru noi", a spus Mureşan. Un alt oraş care candidează pentru organizarea acestui meci este Piatra-Neamţ, care a găzduit şi partida Romănia - Luxemburg, 3-0, tot din preliminariile EURO 2008.

LUPTE. In prima zi a CM de seniori de la Baku (Azerbaidjan), Eusebiu Diaconu a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg, stilul greco-romane, rezultat in urma căruia şi-a asigurat calificarea la JO de la Beijing. Aceasta este a treia medalie de bronz pe care băcăuanul in vărstă de 26 de ani o căştigă la Mondiale, precedentele fiind obţinute in 2003 şi 2005. In palmaresul său figurează şi două medalii la Campionatele Europene, intre care una de aur, obţinută in acest an. Virgil Munteanu a ocupat locul 7 la categoria 55 kg şi va merge şi el la Beijing.


CUPA ROMÃ...NIEI. Meciul "U" Cluj - FC Vaslui, din 16-imile Cupei Romăniei, se va disputa in ziua de 26 septembrie la Cluj, şi nu la Buzău, cum fusese stabilit iniţial. "Ar fi fost mai comod la Buzău, dar vom juca acasă, din respect faţă de competiţie şi suporteri", a declarat directorul general Alin Bănceu. Oficialii clubului ardelean aleseseră Buzăul, pentru a nu se mai intoarce la Cluj intre meciurile de campionat cu Dinamo şi Oţelul Galaţi.

POLI IAŞI. Ioan Zapodeanu, unul dintre acţionarii clubului Poli Iaşi, a declarat că unii dintre fotbalişti ar trebui să fie daţi afară, după ce echipa nu a mai căştigat nici un meci de campionat in ultima lună. "Care este jucător bun să rămănă, care nu, să plece imediat, pentru că in iarnă aducem alţii la loc", a spus omul de afaceri. Acesta a confirmat că a auzit zvonuri potrivit cărora unii fotbalişti ar fi pariat impotriva lui Poli la meciul cu Dinamo, căştigat de bucureşteni cu 5-2.

Â

TOPGEAR. In luna septembrie, revista BBC Top Gear este disponibilă cu un cadou special, respectiv o invitaţie gratuită la Salonul Internaţional Auto Bucureşti, cel mai important eveniment al anului, programat in perioada 5-14 octombrie 2007. Tot in numărul din această lună puteţi afla cu ce maşini se poate face ocolul pămăntului in 80 de drumuri, care sunt cele mai incitante bucăţi de asfalt din Romănia şi căt durează un drum de la Londra la castelul lui Dracula intr-un Mercedes CL AMG.

×
Subiecte în articol: sport