x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Sep 2007   •   00:00

FUTSAL. In urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon, naţionala de futsal a Romăniei a fost repartizată in grupa a 5-a de calificare la Cupa Mondială din 2008, alături de Belgia, Belarus şi Muntenegru. Partidele de calificare se vor disputa in cadrul unui miniturneu, care va avea loc la Buzău in perioada 23-29 februarie 2008. Ocupantele primului loc in cele 10 grupe se vor intălni in play-off, iar căştigătoarele acestuia vor merge, in noiembrie 2008, la turneul final din Brazilia.

Â

SPANIA. Antrenorul Bernd Schuster a lăsat să se inţeleagă că ar putea pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, deşi mai are doi ani de contract. "Real s-a schimbat mult faţă de cum era cănd jucam eu. La Real nu primeşti informaţii, ci doar opinii. Nu este plăcut şi va trebui să văd dacă pot să mă obişnuiesc cu această situaţie", a declarat Schuster, citat de cotidianul Marca.

Â

MECI CARITABIL. Echipa Generaţiei de aur a fotbalului romănesc a invins cu 9-4 pe FC Prietenia, intr-un meci caritabil disputat la Baia Mare. Pentru Generaţia de aur au evoluat, printre alţii, Prunea, Lupescu, Belodedici, Prodan, Dorinel Munteanu, Sabău, Viorel Moldovan şi Rotariu. Beneficiarii acestei acţiuni sunt fiul lui Cosmin Paşcovici, care are o tumoare pe creier, şi un tănăr bolnav de nanism hipofizar. Deşi a lipsit de la această acţiune, Gică Popescu a donat 5.000 de euro.

Â

RUGBY. Italia a invins cu scorul de 31-5 Portugalia, intr-un meci din grupa C a Cupei Mondiale, din care face parte şi Romănia. Portugalia şi Romănia se vor intălni la 25 septembrie, la Toulouse, intr-un meci decisiv pentru evitarea ultimului loc in grupă. "Vom incerca să-i surprindem pe romăni şi, dacă vom juca la fel de bine ca pănă acum, vom căştiga", a declarat antrenorul lusitanilor, Tomaz Morais.

×
Subiecte în articol: sport