x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Oct 2006   •   00:00
GIMNASTICA. Oksana Susovitina (31 ani) va concura pentru Germania la Campionatele Mondiale de gimnastica din Danemarca, ce vor incepe in acest week-end. Susovitina a reprezentat pana acum Uzbekistanul, dar traieste si se antreneaza la Köln de mai multi ani. Multipla medaliata olimpica, mondiala si europeana, Susovitina va fi cea mai varstnica gimnasta de la CM.

HANDBAL. Rulmentul Brasov a invins cu scorul de 31-21 (15-10) formatia Jolidon Cluj, intr-un meci in devans din etapa a 8-a a Ligii Nationale de handbal feminin. Partida de la Cluj a reprezentat ultima repetitie a echipei pregatite de Mariana Tarca inaintea primei manse cu Ferencvaros Budapesta (duminica, ora 19:00), contand pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

POLO. Guvernul a decis sa acorde un premiu in valoare de 300.000 de lei noi (3 miliarde de lei vechi) echipei nationale de polo, care recompenseaza situarea reprezentativei noastre pe locul IV la Campionatul European de Polo Masculin, Serbia 2006. Pentru cea mai buna performanta obtinuta de o echipa nationala de seniori a Romaniei in acest an, bugetul Cancelariei primului-ministru va fi suplimentat cu suma de 3 miliarde de lei vechi, pentru Agentia Nationala pentru Sport.

RETRAGERE. Fostul campion mondial la box profesionist Mihai Leu (foto) a anuntat ca vrea sa isi incheie cariera de pilot de raliuri, pentru a se dedica "in totalitate familiei, care a cam avut de suferit in perioada in care am fost sportive". Inainte de retragere, Leu este decis sa castige Raliul Hunedoarei, ultima etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei, programat la sfarsitul saptamanii.

JIUL. Gheorghe Boruga a demisionat din functia de consilier tehnic al echipei Jiul Petrosani. Boruga sustine ca si-a dat demisia din motive personale si a afirmat ca Jiul are sanse mari sa ramana in prima divizie doar daca il va schimba cineva pe finantatorul Alin Simota.

×
Subiecte în articol: sport