x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Sep 2007   •   00:00

GLORIA BUZĂ. Patronul Constantin Bucur i-a premiat pe fotbaliştii antrenaţi de Ştefan Stoica pentru rezultatul de egalitate obţinut in Giuleşti, 0-0 cu Rapid. Fiecare titular a primit 3.500 de euro, cea mai mare sumă oferită vreodată la Gloria. "Au şansa să se imbogăţească. Să căştige ei meciurile, că bani am eu să le dau!", a declarat Bucur.

PREMII. Fundaţia artEST şi Agenţia de Vise au stabilit componenţa juriului pentru cea de-a treia ediţie a Premiilor Ioan Chirilă, care va avea loc la 26 noiembrie, la Ateneul Romăn. Cei care ii vor stabili pe performerii gazetăriei sportive din ultimul an sunt: actriţa Iarina Demian, criticul Alex Ştefănescu, publicistul Marius Ghiţulescu, editorul coordonator al revistei Dilemateca, Mircea Chivu, realizatorul radio Paul Grigoriu, poetul Nichita Danilov şi ziaristul Cristian Tudor Popescu.

HANDBAL. Oltchim va juca astăzi primul meci din turneul de calificare in grupele Ligii Campionilor, la care mai participă Byasen (Norvegia), Belaz Minsk (Belarus) şi Madeira (Portugalia). Astăzi, de la ora 19:00, echipa lui Gheorghe Tadici va intălni pe Madeira, măine, de la aceeaşi oră, pe Belaz Minsk, iar duminică, de la ora 16:30, este programat meciul decisiv cu Byasen, toate meciurile fiind transmise in direct de Sport.ro. Prima clasată in acest turneu se califică in Grupa D, alături de Viborg (Danemarca), Ferencvaros (Ungaria) şi Buducnost (Muntengeru).

POLI TIMIŞOARA. Mijlocaşul echipei Poli Timişoara Marian Aliuţă nu crede că FC Vaslui sau Unirea Urziceni va putea să căştige campionatul. "Jocul suferă la Steaua şi Dinamo. Este presiune cănd nu sunt rezultate, dar sunt sigur că vor reveni şi vor fi sus, acolo unde le e locul, şi ne vom bate cu ei", a spus Aliuţă, care a vorbit apoi şi despre următorul meci al bănăţenilor din campionat, cu Gloria Bistriţa: "O să incercăm să adunăm puncte şi să ne desprindem". Antrenorul Duşan Uhrin jr spune că meciul contra bistriţenilor va fi dificil: "Ne aşteaptă un meci greu cu Gloria. Am văzut meciul cu Braşov, dar au jucat cu o altă formaţie decăt cea cu care evoluează de obicei".

UTA. Antrenorul Marius Lăcătuş şi-a criticat elevii după eliminarea din Cupa Romăniei in faţa echipei Sănătatea Cluj, ocupanta ultimului loc in Seria a 6-a a Ligii a 3-a. Clujenii s-au impus cu 1-0 in faţa "Bătrănei Doamne", printr-un gol marcat de Gaşpar, jucător care in dimineaţa meciului a fost trei ore la serviciu! "Să ne fie ruşine că ne numim jucători şi antrenori de Liga1. Vom analiza la sănge acest joc, nu avem nici o scuză", a declarat tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport