x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    01 Oct 2007   •   00:00
ANGLIA. Antrenorul portughez Jose Mourinho ar putea prelua in vara anului viitor conducerea tehnică a lui Tottenham, susţine Sunday Mirror. "Conducerea lui Tottenham vrea să-l inlocuiască pe actualul antrenor Martin Jol, din cauza startului slab de sezon. Au incercat să il aducă pe Juande Ramos de la FC Sevilla, tentativă eşuată. Iar Mourinho este acum ţinta lor principală", scrie Sunday Mirror, iar preşedintele Daniel Levy a recunoscut că există "un element de adevăr" in aceste speculaţii. Jose Mourinho nu poate accepta un angajament in Premier League in acest sezon, deoarece in inţelegerea de reziliere a contractului cu Chelsea este specificat acest lucru.


UCRAINA.
Şahtior Doneţk a invins in deplasare, scor 3-1, pe Metalurg Zaporoje, intr-un meci contănd pentru etapa a 11-a a campionatului Ucrainei. La formaţia antrenată de Mircea Lucescu, fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist. Intr-un alt meci, Dinamo Kiev, fără Tiberiu Ghioane, a pierdut, scor 0-1, meciul de pe teren propriu cu Naftovik. In clasament, Şahtior se află pe primul loc, cu 31 de puncte, fiind urmată de Dnepr Dnepropetrovsk, cu 22 de puncte, dar un meci mai puţin, şi de Dinamo Kiev, cu 21 de puncte.


SUEDIA. Elfsborg a terminat la egalitate, 1-1 in deplasare cu Brommapojkarna, ultimul meci dinaintea intălnirii cu Dinamo, din turul intăi al Cupei UEFA. Pentru Elfsborg a inscris Berglund, in minutul 55, iar echipa-gazdă, aflată pe penultimul loc in clasament, a egalat in minutul 89, prin Ekstrom. Antrenorul lui Elfsborg, Magnus Haglund, a trimis pe teren următorii jucători: Hassan - M. Andersson (’59 Keene), Bjorck, Augustsson, Floren - M. Svensson - Ilola, A. Svensson, Mobaeck - Bajrami (’84 Karlsson), Berglund (’71 Avdici). Meciul Elfsborg - Dinamo, in tur 2-1, va avea loc joi, la Boras, de la ora 20:00.


HANDBAL. Dinamo Baumit a invins, la Buzău, cu scorul de 36-22 (16-9), formaţia elenă AEK Atena, in prima manşă a turului doi al Cupei EHF la handbal masculin. Cel mai bun marcator al dinamoviştilor a fost Marian Filip, cu opt reuşite. Returul va avea loc la 7 octombrie, la Atena.


ATLETISM.
Etiopianul Haile Gebreselassie, dublu campion olimpic la 10.000 de metri, a stabilit ieri, la Berlin, un nou record mondial la maraton, cu performanţa de 2 ore, 4 minute şi 26 de secunde. El a imbunătăţit astfel vechea performanţă, stabilită de kenyanul Paul Tergat tot la Berlin, la 28 septembrie 2003, de 2 ore, 4 minute şi 55 de secunde.

×
Subiecte în articol: sport