x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Oct 2006   •   00:00
CUPA ROMANIEI. Astazi, la ora 16:00, va avea loc la Casa Fotbalului tragerea la sorti a 16-imilor Cupei Romaniei - Timisoreana, editia 2006/2007. La aceasta faza participa cele 18 echipe din Liga I si 14 echipe calificate in urma desfasurarii fazelor anterioare.

DECES. Marin Marin (62 de ani), unul dintre cei mai valorosi arbitri internationali de handbal ai Romaniei, a decedat ieri, in urma unui atac cerebral. Marin Marin a oficiat in 344 de meciuri internationale, fiind prezent la doua editii ale Jocurilor Olimpice. A fost presedintele Colegiului Central al Arbitrilor intre 1991 si 1993 si secretar general adjunct cu problemele handbalului masculin la FRH.

DISPARITII. Antrenorul secund al echipei nationale de fotbal a Statelor Unite ale Americii, Glenn Myernick (51 de ani), a decedat luni in urma unei crize cardiace, care s-a declansat in timp ce alerga in apropierea locuintei sale din Colorado. Myernick a fost secundul selectionerului Bruce Arena la ultimele doua editii ale Cupei Mondiale. Tot ieri a murit si Paul Hunter (foto), celebru jucator de snooker, in varsta de 27 de ani, rapus de un cancer incurabil.

CFR CLUJ. Tehnicianul Zsolt Muzsnay (42 de ani) a semnat un contract pe opt luni cu gruparea CFR Cluj, unde va activa ca secund al italianului Cristiano Bergodi.

FC NANTES. Atacantul Claudiu Keseru va fi indisponibil cel putin o luna, dupa ce a fost operat, ca urmare a unei fracturi de piramida nazala. Romanului i s-a recomandat repaus total timp de doua saptamani, iar apoi va relua pregatirile, nasul sau urmand sa fie protejat de o atela.

FARUL. Atacantul Armel Disney ar putea rata meciul cu Dinamo dupa ce a fost oprit de vamesi la Aeroportul Otopeni si returnat in Congo pe motiv ca nu are viza. Jucatorul a fost plecat in tara sa natala, unde a sustinut un meci din preliminariile Cupei Africii. Disney se afla acum la Paris, unde asteapta clarificarea situatiei.

×
Subiecte în articol: sport