x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Oct 2007   •   00:00

RUGBY. Finala Campionatului Mondial, care va opune căştigătoarele meciurilor Franţa - Anglia şi Africa de Sud - Argentina, va fi arbitrată de irlandezul Alain Rolland. Ultimul act al ediţiei CM din acest an se va disputa la 20 octombrie, pe "Stade de France" din Paris, arenă care va găzdui şi semifinalele competiţiei. Meciul pentru locul trei, care va avea loc la 19 octombrie pe "Parc de Prince", intre invinsele din semifinale, va fi arbitrat de neozeelandezul Paul Honiss.

GERMANIA. Laurenţiu Reghecampf a marcat in meciul pe care echipa sa, Alemannia Aachen, l-a căştigat luni, cu scorul de 2-0, pe teren propriu, in liga secundă germană, in faţa lui SC Freiburg. Pe teren tot meciul, Reghecampf a inscris in minutul 56, din penalty, iar in minutul 75 a primit un cartonaş galben. După nouă etape, Alemannia ocupă locul opt, cu 14 puncte.

FORMULA 1. Austriacul Alexander Wurz a luat decizia de a-şi incheia cariera de pilot de Formula 1. "Cănd incepi să ai indoieli asupra a ceea ce faci, este timpul să renunţi. Eu am inceput să am aceste indoieli", a declarat Wurz. Austriacul, in prezent pilot al echipei Williams, nu va mai participa la Marele Premiu al Braziliei, ultima cursă a Campionatului Mondial 2007.

ATLETISM. Americanca Marion Jones, care a recunoscut că s-a dopat in perioada septembrie 2000-iulie 2001, a renunţat la cele trei medalii de aur şi la cele două de bronz pe care le căştigase la Jocurile Olimpice de la Sydney. "Marion Jones a inapoiat medaliile pe care le-a căştigat in mod necinstit la Sydney, şi in scurt timp vor fi acordate adevăraţilor invingători de la JO", a declarat directorul executiv al Comitetului Olimpic American, Jim Sherr.

FARUL. Meciul restanţă din cadrul etapei a V-a a Ligii 1, pe care "marinarii" ar fi trebuit să-l dispute pe teren propriu cu Dinamo la 24 august, va avea loc miercuri, 24 octombrie, de la ora 20:00. Partida a fost amănată la cererea grupării bucureştene, care pregătea manşa secundă cu Lazio Roma din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Constănţenii se află de ieri in Bulgaria, pentru un stagiu de pregătire de cinci zile, unde vor juca un amical cu Cernomore Varna.

×
Subiecte în articol: sport