x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    18 Oct 2007   •   00:00

UTA. In vederea partidei de duminică, de la Constanţa, antrenorul arădenilor, Marin Barbu, nu va conta pe nouă jucători, accidentaţi sau suspendaţi. In această situaţie, "Magiun" va apela la doi dintre fotbaliştii excluşi din lot de fostul antrenor, Marius Lăcătuş, anume Paşcovici şi sărbul Djokovici. "Paşcovici este un jucător bun, dar are probleme cu cerebelul. O să-l facem un robot care să joace ce vrem noi. Eu cred că o să-i pot ordona viaţa de acum inainte", a spus Barbu.

POLO. Campioana Romăniei, CSM Oradea, va evolua in turul secund al Cupei LEN, in grupa M, fiind gazda turneului care se va desfăşura in perioada 26-28 octombrie. Adversarele orădenilor vor fi Panionios (Grecia), Fezko Stankovice (Cehia) şi PVSK Pecs (Ungaria), primele două clasate urmănd a se califica in faza următoare. Clubul CSM Oradea a organizat recent un alt turneu, din Euroligă, insă a ratat calificarea, forul european fiind mulţumit de condiţiile oferite.

"U" CLUJ. Noul antrenor al "şepcilor roşii", Gigi Mulţescu (foto), ar fi dorit să programeze un antrenament in nocturnă, pe terenul rivalilor de la CFR Cluj, insă conducerea propriului club nu a fost de acord. "Nu este normal să existe duşmănie intre echipe din acelaşi oraş. Conducerea a primit cu răceală propunerea mea şi am renunţat", a declarat Mulţescu. "U" va juca măine seară, de la ora 19:00, la Craiova, in faţa Universităţii, in etapa a 11-a a Ligii 1.

Â

CEHIA. Adversara Stelei din Grupa H a Ligii Campionilor, Slavia Praga, il testează in aceste zile pe atacantul George Weah jr, fiul fostului jucător liberian cu acelaşi nume, care a căştigat Balonul de Aur in anul 1995, pe cănd evolua la AC Milan. "Imi plac antrenamentele aici, iar antrenorul Jarolim este adeptul unui fotbal ofensiv şi atrăgător", a declarat Weah jr, care are cetăţenie americană, franceză şi liberiană, fiind fost component al naţionalei Under 20 a SUA.

×
Subiecte în articol: sport