x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Oct 2006   •   00:00
STEAUA - Se maresc tribunele
Conducerea formatiei campioane intentioneaza sa mareasca capacitatea stadionului din Ghencea, contactand in acest sens firma de proiectare germana Dondge. "Ne-am intalnit si ramane sa o mai facem peste aproximativ o luna si jumatate. Vom alege cea mai buna varianta", a declarat directorul executiv al ros-albastrilor, Valeriu Argaseala.

HANDBAL - Aproape de calificare
Peste 2.000 de suporteri au sustinut ieri echipa masculina de handbal HCM Constanta in disputa cu vicecampioana Danemarcei, GOG Gudme, principala adversara la calificarea in faza urmatoare a Ligii Campionilor. Dupa un meci spectaculos, constantenii s-au impus cu scorul de 33-28, avand in portarul Rudi Stanescu cel mai bun jucator, si au acumulat 4 puncte in grupa.

TINERET - Egal cu Unirea Urziceni
Echipa nationala de tineret a Romaniei a sustinut ieri un meci amical in compania Unirii Urziceni, partida incheindu-se la egalitate, 1-1. Golul tinerilor "tricolori", pregatiti de Emil Sandoi, a fost inscris de Adrian Ropotan, in timp ce pentru ialomiteni a marcat Vintila. Tehnicianul a testat mai multi jucatori, printre care Mardare, Torje, Latovlevici, Ducu, Neagoe, Garla sau Tincu.

ATLETISM - Canadian prins drogat
Cazurile de dopaj se inmultesc in atletism. Zilele trecute, un atlet canadian, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a primit un avertisment fara suspendare dupa ce a fost depistat pozitiv cu canabis. Controlul a fost efectuat in timpul campionatelor de atletism ale Canadei.

RUGBY - Victorie cu Georgia
In primul meci al Grupei B de calificare la Cupa Mondiala din Franta, echipa Romaniei a invins Georgia, scor 20-8, intr-un meci desfasurat pe stadionul din Ghencea. Pentru "stejari" au inscris Florin Vlaicu, trei lovituri de pedeapsa si o transformare, si Gotineac, eseu. Urmatorul meci al elevilor pregatiti de francezul Daniel Santamans va avea loc la 14 octombrie, in deplasare, cu Spania, castigatoarea grupei urmand a se califica direct la turneul final.

AS ROMA - Vor prelungire cu Chivu
Conform presei italiene, oficialii echipei AS Roma doresc sa-i prelungeasca contractul internationalului roman, Cristi Chivu (foto), pana in anul 2011. Actuala intelegere a fotbalistului, dorit in vara de echipe precum Real Madrid sau FC Barcelona, expira in 2008.

FORMULA 1 - Massa, in pole-position
Brazilianul Felipe Massa va pleca din pole-position in Marele Premiu al Japoniei, de la Suzuka. Locul secund pe grila de start i-a revenit colegului sau de la Ferrari, Michael Schumacher, in timp ce campionul mondial en-titre, spaniolul Fernando Alonso, ocupa pozitia a 5-a.
×
Subiecte în articol: sport