x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    22 Oct 2007   •   00:00

UCRAINA. Şahtior a suferit sămbătă prima infrăngere in acest sezon, pierzănd cu 0-1, in deplasare, cu Krivbas Krivoi Rog, in etapa a XIII-a, printr-un gol primit in minutul 81. La formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Răzvan Raţ a fost rezervă, acelaşi statut avăndu-l şi mijlocaşul Tiberiu Ghioane, la Dinamo Kiev, in meciul căştigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu Zakarpattia. Golul victoriei a fost marcat de Diogo Rincon ’60.

RALIU. Echipajul Dan Gărtofan/ Adrian Berghea a căştigat sămbătă Campionatul de Raliuri al Romăniei, după ce s-a impus in ultima etapă a competiţiei, Raliul Iaşiului Tester. Gărtofan şi Berghea au incheiat Raliului Iaşiului cu timpul de o oră, 25 de minute, 27 de secunde şi 4 zecimi, devansănd echipajele Piţigoi/ Csomortani (1 h 25:33.2) şi Leu/Cămpeanu (1 h 25:54.9). Vineri, in prima zi a competiţiei, căştigătorii au fost penalizaţi cu un minut la intrarea in service-ul de final şi ajunseseră pe locul 14 in clasament.

STRANIERI. Atacantul Daniel Niculae a marcat două goluri pentru Auxerre, sămbătă, in meciul de pe teren propriu cu Lorient, scor 5-3, din etapa a XI-a a campionatului Franţei. Niculae, care a fost integralist, a inscris in minutele 54 şi 82. Şi Gabriel Tamaş a fost integralist la Auxerre. In Germania, Ciprian Marica nu a fost reţinut in lotul lui Vfb Stuttgart pentru meciul disputat la Hamburg, pierdut cu 1-4. Florentin Petre a fost eliminat in prelungirile meciului pe care echipa sa, ŢSKA Sofia, l-a căştigat sămbătă, in deplasare, cu scorul de 1-0, cu Lokomotiv Plovdiv, in etapa a IX-a a campionatului Bulgariei. In Olanda, Ajax, cu Ogăraru integralist şi fără Mitea, accidentat, a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu NEC Nijmegen.

VOLEI. Echipa de volei masculin VCM LPS Piatra-Neamţ a debutat sămbătă, cu o victorie in Challenge Cup, impunăndu-se pe teren propriu cu scorul de 3-0 in faţa slovenilor de la Salonit Anhovo Kanal, in prima manşă a turului doi. Nemţenii, care au intrat in competiţie direct in turul secund, au căştigat cele trei seturi cu scorul de 25-22, 26-24 şi 25-19. Returul va avea loc la 27 octombrie in Slovenia.

PRIMERA. Espanol a invins sămbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Real Madrid, intr-un meci contănd pentru etapa a VIII-a a campionatului Spaniei. Pentru Espanol au marcat Riera (’2) şi Raul Tamudo (’52), in timp ce golul madrilenilor a fost inscris de Sergio Ramos, in minutul 90. De asemenea, tot sămbătă, Barcelona a pierdut fără drept de apel la Villareal, scor 1-3.

HANDBAL. Campioana en-titre HCM Constanţa a incheiat la egalitate, scor 22-22 (10-11), derbiul de pe teren propriu cu Steaua MFA Bucureşti, disputat ieri, in etapa a VI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Cei mai buni marcatori de la HCM au fost Laurenţiu Toma, cu 7 reuşite, Voglis Schjolin şi Tomislav Broz, ambii cu căte 4, in timp ce pentru Steaua cele mai multe goluri au fost inscrise de Georgescu (7) şi Bogdan Voina (5). Alte rezultate: Minaur - Poli Izometal Timişoara 21-17, Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu - Dinamo Baumit 26-24, CSM Medgidia - Bucovina 32-24, Uztel Ploieşti - UCM Reşiţa 33-35, CSM Oradea - Romvag Caracal 26-24, Odorhei - Ştiinţa Bacău 38-31. In clasament conduce UCM Reşiţa, cu 10 puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, HC Odorhei, dar cu un golaveraj superior.

×
Subiecte în articol: sport sămbătă