x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Oct 2007   •   00:00

"U" CLUJ. Oficialii clubului susţin că gazonul Stadionului "Ion Moina" s-ar putea prezenta in condiţii acceptabile la partida cu Steaua, programat sămbătă, in etapa a 12-a a Ligii I, in cazul in care nu vor mai cădea precipitaţii. Gazonul a devenit impracticabil după ce luni căntăreaţa americană Beyonce a susţinut un concert pe Stadionul "Ion Moina". Degradarea suprafeţei de joc a fost accelerată şi din cauza ploilor abundente din ultimele zile, terenul fiind imbibat cu apă. Jucătorii Universităţii Cluj nu se mai antrenează pe arena "Ion Moina", tocmai pentru a proteja gazonul.

GLORIA BISTRIŢA. Antrenorul Ovidiu Sabău a declarat că va decide abia in iarnă dacă va transfera un atacant care să suplinească absenţa lui Cristian Coroian, care va lipsi mai multe luni după accidentarea suferită in partida cu "U" Craiova. "Trebuie să găsim soluţii. Coroian inscria din orice situaţie, iar cel care-l va inlocui va trebui să fie foarte responsabil. Am mai multe soluţii, dar nu ştiu pe care o voi alege pentru meciul cu Gloria Buzău. Trebuie să căştigăm cele două jocuri de acasă, cu Buzău şi cu Farul", a spus Sabău.

ATLETISM. Şapte atleţi din lotul olimpic al Romăniei, Marian Oprea, Nicoleta Grasu, Lidia Şimon, Constantina Diţă Tomescu, Cristina Casandra, Angela Moroşanu şi Ionela Tărlea, vor beneficia de burse lunare de 1.000 de euro pănă la JO-2008. "Eu am ales cei şapte sportivi din lotul olimpic de 24 pe baza mai multor criterii. Am considerat că ei au cele mai mari şanse la o medalie la JO", a declarat preşedintele FR Atletism, Sorin Matei.

POLI TIMIŞOARA. Antrenorul Duşan Uhrin Jr a declarat ieri că işi doreşte un rezultat bun in meciul cu Dinamo, pentru ca echipa bănăţeană să rămănă pe locul secund al Ligii I. "Avem şanse egale. E un meci foarte greu, pentru că Dinamo are jucători cu experienţă, au fost campioni anul trecut. Noi ne dorim să scoatem un rezultat bun şi să rămănem pe locul doi", a spus tehnicianul.

×
Subiecte în articol: sport