x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    28 Oct 2007   •   00:00

DINAMO - "POLI" - "Străini" pe propriul teren

Campionii nu se simt bine in "Ştefan cel Mare" in acest sezon. Eşecuri cu Vasluiul şi Bistriţa, remiză cu Dacia Mioveni, iar scenariul a continuat şi aseară, cu "Poli" Timişoara. După ce Ad. Cristea a deschis scorul (’20), "căinii" au primit gol pe final de repriză, autor Cănu (’45). Partea secundă a adus eliminarea lui Alexa şi "roş-albii" sperau. Atacuri disperate, un penalty neacordat la un henţ al lui Cănu, o bară a lui Ropotan şi un 1-1 in final cu plus pentru Timişoara.

UTA - "Poli" IaŞi - "Autobaza" s-a mutat in Copou

La Arad, tehnicianul lui "Poli" a băgat "autobaza" in poartă şi a ieşit un 0-0 cu plus pentru echipa sa. "Adevărat, am cerut concentrare pe defensivă, dar puteam şi căştiga, Buta a avut două bare, dar şi să pierdem pe final. Rezultat echitabil", a spus Popa. "Nu am avut armele cu care să căştigăm", a spus şi Marin Barbu, antrenorul arădenilor.

Oţelul - Craiova - Napoli nu e prieten cu victoria

Cu Bornescu iertat de suspendare, Craiova nu a reuşit să-i ofere lui Nicolo Napoli prima victorie de la revenirea in Bănie. "Prima repriză a fost a gazdelor, dar după pauză am intrat mai motivaţi. Din păcate, am luat gol dintr-o fază fixă. Consider totuşi că arbitrul a acordat eronat lovitura liberă", a declarat tehnicianul italian. La răndul său, tehnicianul "oţelarilor", Petre Grigoraş, a precizat: "Sunt enorm de bucuros pentru această victorie. Am riscat in final şi am reuşit un succes de moral".

Bistriţa - Buzău - Victorie in zece oameni

Aflaţi intr-o situaţie dificilă, buzoienii au sperat că pot da lovitura la Bistriţa, mai ales că au avut şi superioritate numerică după eliminarea portarului Tătăruşanu (’69). Pănă atunci, Tilincă deschisese scorul (’3), insă Paleacu a egalat din penalty (’50). Gazdele au ripostat pentru 2-1 prin Rus (’56), dar Buzăul a egalat, tot din penalty şi tot prin Paleacu, la faza eliminării goalkeeperului ardelenilor. Pe final insă golgeterul Tilincă a adus o victorie nesperată Bistriţei.

HANDBAL - Tadici s-ar mulţumi şi cu un egal

Antrenorul lui Oltchim Rm. Vălcea, Gheorghe Tadici, a declarat ieri că s-ar mulţumi şi cu un rezultat egal in meciul de debut in Liga Campionilor. "Viborg este marea favorită la căştigarea Ligii Campionilor. Au un buget de peste 3 milioane de euro şi jucătoare de top din patru echipe naţionale. Ne dorim enorm victoria, dar avem cinci jucătoare cu probleme de sănătate şi, sincer să fiu, m-aş mulţumi şi cu un egal", a spus Tadici. Partida Oltchim - Viborg va avea loc azi, de la ora 16:50 (Sport.ro).

CM DE BOX Ionuţ Gheorghe, in "optimi"

Pugilistul Ionuţ Gheorghe s-a calificat in optimile categoriei 64 kg din cadrul Campionatelor Mondiale de box de la Chicago, după ce l-a invins in turul doi pe polonezul Marcin Legowski. La finalul celor patru runde, romănul a fost declarat invingător, cu scorul de 24-5. In optimi, Gheorghe va boxa, la 30 octombrie, cu iranianul Morteza Sepahvand.

PROGRESUL - Iacov a văndut echipa

Constantin Iacov a cedat pachetul de acţiuni pe care il deţinea la gruparea bancară lui Marian Dodu, patronul formaţiei Dodi Bucureşti, din Liga a 3-a, şi lui Ştefan Brotac, patronul firmei de pază BRONEC. "Nu mai am nici o treabă cu Progresul, am cedat toate acţiunile domnului Dodu, el este noul proprietar. Am făcut acest lucru din dorinţa de a mă retrage din mocirla fotbalului romănesc", a spus ieri Iacov.

×
Subiecte în articol: sport