x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Oct 2006   •   00:00
SPANIA. Ronaldinho isi va prelungi cu patru sezoane contractul cu FC Barcelona, noul acord urmand sa fie valabil pana in 2014, sustine cotidianul Sport. Actuala intelegere se incheie la 30 iunie 2010 si are o clauza de reziliere de 125 de milioane de euro. Prin aceasta masura, clubul catalan doreste sa puna capat zvonurilor potrivit carora Ronaldinho ar putea ajunge la AC Milan.

HANDBAL. HCM Constanta va intalni astazi, pe teren propriu, formatia daneza Svendbourg Gudme, in etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor. "Este un meci important. Gudme este o echipa puternica", a declarat antrenorul Lucian Rasnita despre partida care va fi transmisa in direct de TV Sport, de la ora 19:00. Intr-un alt meci din grupa E, THW Kiel a invins cu 44-25 pe Banik Karvina.

RUGBY. Echipa nationala a Romaniei va juca astazi primul meci de calificare la turneul final al Cupei Mondiale impotriva Georgiei. Partida se va disputa pe terenul Steaua II, de la ora 15:00 (in direct la TV Sport). Din grupa B de calificare mai face parte Spania, pe care Romania o va intalni la 14 octombrie, la Madrid. Castigatoarea grupei se va califica la turneul final al CM, intr-o grupa cu Noua Zeelanda si cu Scotia.

HOCHEI. Marile rivale Steaua si Sport Club Miercurea Ciuc se vor intalni maine in finala Cupei Romaniei la hochei pe gheata. Partida va avea loc pe Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti si va fi transmisa in direct de TV Sport, de la ora 19:00.

"U" CRAIOVA. Directorul de licentiere Viorel Duru a declarat ieri ca isi va da acordul ca gruparea olteana sa joace pe stadionul din Caracal in cele doua etape de suspendare ale terenului propriu: "Am convingerea ca pana marti, cel tarziu, stadionul va arata asa cum trebuie pentru a gazdui meciuri din Liga I".

FRANTA. Fabien Barthez, fostul portar al nationalei Frantei, si-a anuntat retragerea din activitatea competitionala. "Ma retrag din fotbal, din echipa Frantei. Voi continua sa fac ce imi place, asa cum am facut-o de la 15 ani, dar fara fotbal. Voi incepe o viata noua", a declarat Barthez, in varsta de 35 de ani.

×
Subiecte în articol: sport