x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Oct 2006   •   00:00
FC ARGES. Fostul antrenor al echipei pitestene italianul Giuseppe Giannini a spus ca mai are de primit 100.000 de euro din contract, dar patronul Cornel Penescu a dezmintit acest lucru. "Giannini bate campii. I-am platit toti banii si ar mai fi trebuit sa primeasca 75.000 de euro pana la finalul sezonului. In contract exista o clauza prin care am posibilitatea sa nu-i mai dau acesti bani", a declarat Penescu.

RAPID. Fundasul lui Paris Saint-Germain Sammy Traore a declarat intr-un interviu aparut pe site-ul oficial al clubului ca se teme cel mai mult de meciul cu Rapid, primul din grupa G a Cupei UEFA. "Cred ca prima deplasare, la Bucuresti, va fi un fel de meci-capcana. Rapid este o obisnuita a Cupei UEFA, a ajuns pana in sferturile de finala anul trecut. Trebuie sa intram repede in ritmul competitiei", a declarat Traore, care a amintit si de Viorel Moldovan: "Il cunoastem foarte bine pe acest jucator, care a evoluat in campionatul Frantei. Este un atacant cu experienta, trebuie sa fim vigilenti".

POLI TIMISOARA. Formatia banateana va efectua in pauza competitionala un turneu de pregatire in Serbia, unde va disputa doua partide amicale in compania unor formatii din prima liga. Primul joc de pregatire va avea loc astazi, de la ora 16:00, cu FK Banat Zrenjanin. Duminica, tot de la ora 16:00, elevii lui Sorin Cartu vor intalni pe FK Vojvodina Novi Sad.

ITALIA. Curtea Federala a anulat suspendarea pe opt luni a arbitrului Gianluca Paparesta, sentinta data in urma scandalului meciurilor trucate din fotbalul italian, a anuntat cotidianul Gazzetta dello Sport. Paparesta, care initial fusese oprit de la delegari pentru trei luni, va putea sa arbitreze incepand de saptamana viitoare.

×
Subiecte în articol: sport