x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Oct 2006   •   00:00
RAPID. Conform IFFHS, gruparea giulesteana ocupa locul 7 in lume, cu 250 de puncte, intr-un clasament dat publicitatii pentru luna septembrie. Este cea mai buna clasare din istoria fotbalului romanesc in aceasta ierarhie. Formatia Steaua se afla pe pozitia 21, cu 201 puncte, in timp ce Dinamo a urcat de pe locul 84 pe 57, cu 144 puncte. Primele trei pozitii in clasament sunt ocupate de FC Sevilla, FC Barcelona si AC Milan.

LIGA 1. Liga Profesionista de Fotbal a stabilit partidele televizate din cadrul etapei a 11-a, partidele celor trei echipe care evolueaza in cupele europene fiind devansate. Astfel, joi, 12 octombrie, Rapid va intalni pe Gloria Bistrita (ora 20:00, National TV), in timp ce Steaua va primi pe CFR Cluj ziua urmatoare (ora 20:00, TVR 1). Sambata, 14 octombrie, Dinamo va intalni pe Farul Constanta (ora 20:45, Antena 1).

RUGBY. In vederea meciului cu Georgia, din preliminariile Cupei Mondiale din Franta, programat sambata, de la ora 15:00, pe stadionul din Ghencea, managerul nationalei Romaniei, Robert Antonin, are probleme de efectiv. Astfel, Tincu si Toderasc sunt indisponibili, in timp ce Tonita este incert. In plus, Marius Mitu a decis sa nu vina la acest joc, lucru care l-a enervat pe tehnicianul francez: "Cine nu are chef sa vina la echipa nationala, nu poate fi obligat sa o faca".

FC NATIONAL. Presedintele gruparii din Cotroceni, Constantin Iacov, il doreste la echipa pe Costel Galca, fostul international fiind liber de contract. "I-am facut o oferta clara si astept un raspuns in cateva zile", a declarat oficialul "bancarilor". Din anul 1996, cand s-a transferat de la Steaua, Galca, in varsta de 34 de ani, a evoluat numai in Spania, la Mallorca, Espanyol, Villareal, Real Zaragoza si, ultima oara, la Almeria, in Segunda Division.

×
Subiecte în articol: sport