x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Oct 2006   •   00:00
ARBITRAJ. CCA a decis luni seara retinerea de la delegari, pe termen nelimitat, a arbitrilor Victor Berbecaru si Marius Martis, in timp ce "Tiberiu Lajos si Lucian Dan nu vor mai arbitra pana la sfarsitul anului", a declarat presedintele CCA, Gheorghe Constantin. Marius Martis, care a arbitrat partida CFR Cluj - FC Vaslui, scor 2-2, in etapa a 10-a, si Victor Berbecaru, care a condus meciul FC Vaslui - Poli Iasi (1-1), din etapa a 9-a, au fost retinuti de la delegari pe termen nelimitat. Asistentii Bogdan Medrea, care au gresit la Farul - FC National, in etapa a 8-a, si Aurel Florescu, care a oficiat la Ceahlaul - Poli Timisoara (1-2), au fost trimisi in esaloanele inferioare.

"U" CRAIOVA. Gruparea olteana nu a primit deocamdata acceptul de a juca partidele cu Ceahlaul si Pandurii la Caracal, deoarece arena din localitate nu indeplineste conditiile de organizare a unei partide de Liga I. Directorul departamentului de licentiere al FRF, Viorel Duru, a inspectat ieri stadionul, declarand ca ar mai fi necesare cel putin 3.000 de locuri pe scaune, precum si de un gard care sa separe galeriile adverse. Oficialitatile din Caracal au declarat ca aceste probleme vor fi rezolvate pana vineri, cand va avea loc o noua inspectie. Terenul Universitatii Craiova a fost suspendat pentru doua etape dupa incidentele de la finalul partidei cu Poli Iasi.

TENIS. Andrei Pavel ocupa locul 76, cu 69 de puncte, in clasamentul ATP din acest an. De asemenea, Razvan Sabau se afla pe locul 136, cu 21 de puncte, iar Victor Hanescu, pe locul 206, cu sase puncte.

HANDBAL. Partida HCM Constanta - Svendborg TGI Gudme, din etapa a doua a Ligii Campionilor la handbal masculin, va fi arbitrata de o brigada din Rusia, formata din Viktor Podalenko si Igor Cernega. In runda inaugurala, echipa daneza a pierdut greu, scor 28-32, in fata favoritei grupei, THW Kiel (Germania), in timp ce elevii lui Lucian Rasnita au invins cu 34-31 pe Banik Karvina (Cehia).

×
Subiecte în articol: sport