x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

03 Oct 2006   •   00:00
BASCHET. Conducatorul de joc al echipei nationale de baschet masculin, Paul Helcioiu, a declarat ca va semna un contract valabil pentru sezonul 2006-2007 cu BCMUS Pitesti: "Am primit o oferta buna de la BCMUS Pitesti, iar marti, in proportie de 99 la suta, voi semna un contract valabil pentru sezonul 2006-2007". In returul campionatului trecut Helcioiu a jucat in prima liga ungara, la Univer KSE Kecskemet.

HALTERE. Adrian Jigau s-a clasat pe pozitia a 13-a la total, la categoria 62 de kilograme, la Campionatele Mondiale de haltere de la Santo Domingo. Jigau a reusit sa ridice in total 279 de kilograme. La smuls, Jigau a ocupat pozitia a 12-a, cu 127 kg ridicate din prima incercare.

SCRIMA. Cristina Stahl, Mihai Covaliu si Rares Dumitrescu au fost invinsi in optimile de finala ale probelor de floreta feminin si sabie masculin la Campionatele Mondiale de scrima de la Torino. Stahl a pierdut in optimi, cu scorul de 6-15, in fata rusoaicei Ianna Rouzavina. La sabie masculin, Covaliu a fost invins in optimi, 14-15, de polonezul Mateusz Gorski, iar Dumitrescu a pierdut, cu acelasi scor, in fata francezului Boris Sanson.

ITALIA. Adrian Mutu a fost considerat cel mai bun jucator de pe teren in meciul pe care echipa AC Fiorentina l-a castigat cu 3-0 in fata formatiei Catania, in campionatul Italiei. "Mutu a fost protagonistul absolut al partidei. Coechipierii l-au cautat, si el a raspuns prezent. A pasat, a driblat si a sutat la poarta, dar nu a inscris, si asta este unica deziluzie in urma unei prestatii de exceptie", a scris Datasport. Valentin Nastase a fost considerat printre cei mai buni jucatori in meciul pe care echipa sa, Ascoli, l-a terminat la egalitate in deplasare, scor 0-0, cu Udinese.

×
Subiecte în articol: sport